Guest gerry Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Am incercat s-o cuplez la doua boxe CREATIVE de calculator si degeaba, nu am sunet in boxe. Mi-am cumparat o mufa in/out JACK stereo in care am cuplat jack-ul de la boxe... Am cautat pe net mai multe date despre egalizatorul de pe chitara , EQ-7545R, si am gasit ca are nevoie de o impedanta de intrare de 10 MOhmi. Sa fie asta problema ? E nevoie de un amplif special pt chitara? De care? Multumesc anticipat!
karpi Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Am incercat s-o cuplez la doua boxe CREATIVE de calculator si degeaba, nu am sunet in boxe.Mi-am cumparat o mufa in/out JACK stereo in care am cuplat jack-ul de la boxe... Am cautat pe net mai multe date despre egalizatorul de pe chitara , EQ-7545R, si am gasit ca are nevoie de o impedanta de intrare de 10 MOhmi. Sa fie asta problema ? E nevoie de un amplif special pt chitara? De care? Multumesc anticipat! Nu cred , 10M are EQ-ul pe intrare si nu pe iesire , are si preamp asa ca trebuie sa sune daca totu-i in ordine. Vezi daca bagi semnal din alta sursa functioneaza cablul? Deci bagi cablu in "boxe" si dai volum , atingi cu degetul varful jackului si trebuie sa auzi un buzzzzzz , sau sa pui cablul in iesirea de la alta scula sa vezi daca e bun.
FiveseveN Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Baterie i-ai pus? Vezi ca are si un LED care se aprinde daca e buna bateria, cand apesi pe butonul Battery Check.
Guest gerry Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Nu cred , 10M are EQ-ul pe intrare si nu pe iesire , are si preamp asa ca trebuie sa sune daca totu-i in ordine. Vezi daca bagi semnal din alta sursa functioneaza cablul? Deci bagi cablu in "boxe" si dai volum , atingi cu degetul varful jackului si trebuie sa auzi un buzzzzzz , sau sa pui cablul in iesirea de la alta scula sa vezi daca e bun. Am buzz, cablul e bun. Totusi nu suna...
Guest barbu Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Am buzz, cablul e bun.Totusi nu suna... pai omule..el saracu suna..da dak e cablu stereo...o sa iti sune knd mi-o suna mie apa in burta:D...ia un jack mono..si atunci o sa vezi fericire pe capu tau...mono e ala cu 2 linoare..in .oc de trei...varianta simpla...
Guest gerry Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 (edited) Baterie i-ai pus? Vezi ca are si un LED care se aprinde daca e buna bateria, cand apesi pe butonul Battery Check. Am baterie VARTA noua. Cand apasa butonul Baterry Check se aprinde ledul rosu. pai omule..el saracu suna..da dak e cablu stereo...o sa iti sune knd mi-o suna mie apa in burta:D...ia un jack mono..si atunci o sa vezi fericire pe capu tau...mono e ala cu 2 linoare..in .oc de trei...varianta simpla... Am desfacut mufa mama din chitara si am vazut ca e MONO. Mufa jack MONO are o singura liniuta. O sa-mi iau una si sa vedem fericire atunci... Edited July 1, 2008 by gerry
alexyz Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 dupa cum s-a mai zis, iti trebuie mufa mono in chitara. La mufa mono, firele calde ale cablului stereo sa le legi impreuna ca sa ai sunet pe ambele canale, iar masa o legi normal evident.Poti si asa cu cablul tau stereo, dar nu tre sa bagi mufa de tot in chitara, e o pozitie in care functioneaza dar risti sa bulesti amplificatorul daca faci asta (cantand la volume mari dc iti iese mufa sau se misca)
Guest gerry Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Corect, mi-am luat mufa mono si merge super. A trebuit sa fac si strapul ala la mufa stereo a boxelor ca sa mearga amandoua, deh.. Multumesc pentru sfaturi tuturor!
Recommended Posts