SKU Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 Salut! A cantat cineva pe o treaba de asta, isi merita banii care nu sunt chiar putini? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest titus Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 pe deplin... ia legatura cu userul bau_bau ca el are una si iti poate de detalii mai multe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKU Posted July 1, 2008 Author Share Posted July 1, 2008 merci titus dar nu pot deranja omul aiurea. Mai este altcineva care ma poate ajuta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bau_bau Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Salutare, Pedala este foarte OK, face cam toti banutii. In ciuda faptului ca e o pedala High Gain se pot scoate si tonuri mai putin agresive din ea. Cat despre distorsiile porcoase eu nu cant mai mult de ora 10-11 (potul de gain). [+ doze active cazul meu, SD hmet`S] Boost-ul este fantastic, are de 4 si 8 db, selectabil printr-un switch, cel de 8db este mai mult decat poti cere, nu se mai aude nimeni langa tine , poate doar daca vrei sa o folosesti ca booster. Cel de 4 db este mai mult decat suficient sa iesi in fata la solouri. Mai are un switch pt medii joase sau medii inalte, eu zic ca e foarte folositor, poti scoate o sumedenie de tonuri. Din punct de vedere al claritatii nu ai cum sa dai gres cu ea, se aude absolut tot din ceea ce vrei sa faci. Cel mai important lucru, in sens pozitiv, este ca nu iti altereaza in nici un fel tonul instrumentului. Parte negativa: La inceput in primele 5 minute de la alimentare avea fluctuatii de volum, pe alocuri potul de volum nici nu functiona, isi revenea repede, de 2 luni insa nu a mai aparut aceasta problema. (situatii obscure). In rest daca esti curios sa vezi cum suna si ce poate, esti invitat la brasov sa-i dai in goarna. O zi buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKU Posted July 1, 2008 Author Share Posted July 1, 2008 salut bau_bau. Multumesc mult pentru raspuns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
travolta Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 daca suna asa si in realitate e super ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bau_bau Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 De sunat suna, mai ales intr-un amp bun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Asta costa peste 800 de lei, asa-i? Parca vreo 850, daca tin bine minte de cand am vazut monstrul in Muzica. Io totusi as mai negocia cu Jimmy si i-as lua Maxon-ul, cam la aceeasi bani. Si nu uitati sa probati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKU Posted July 1, 2008 Author Share Posted July 1, 2008 Daca aveam nevoie de un od sau dist mai bland luam maxonul, insa imi trebuie o chestie taioasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_Strat69 Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Ia vezi aici ... T-REX Twin Boost ! Dau comanda zilele astea , am sa va povestesc despre el dupa ce vine .... sau poate are cineva de pe aici http://www.thomann.de/gb/t_rex_twin_boost.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts