Guest blackraven Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 http://www.muzikia.ro/index.php?page=shop....op&Itemid=1 are cineva asa ceva? cum sunt? ma intereseaza modele LP sau SG. Am vazut cateva videouri pe iutub si mi-au placut cum suna. si sunt destul de ieftine. foloseste o chitara d'asta si un Marshall MG15MSII Mini Stack [spune pe la comments, p'acolo] Imi place! =P~ ..dar a probat cineva asa ceva? Ca Timisoara e cam departe de mine [magazinul Muzikia]
CernoBill Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 vezi ca e un review pentru un Vintage Les Paul, la sectiunea aferenta se pare ca au un raport pret-calitate foarte bun chitarele astea
Guest blackraven Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 (edited) se pare ca toate semnele ma indreapta spre aceste chitare @-) acum nu stiu cum sa fac sa ajung prin TM sa probez. ca fara proba mi-e cam frica sa nu ma ard degeaba :-s edit: in poza asta se observa ceva care seamana a zgarietura/daune la corpul chitarei. are cumva probleme de finish? Edited June 9, 2008 by blackraven
Blackthorn Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 se pare ca toate semnele ma indreapta spre aceste chitare @-)acum nu stiu cum sa fac sa ajung prin TM sa probez. ca fara proba mi-e cam frica sa nu ma ard degeaba :-s edit: in poza asta se observa ceva care seamana a zgarietura/daune la corpul chitarei. are cumva probleme de finish? Cred ca e vorba de un model "imbatranit" de fabrica, special ca sa para veche.
Guest blackraven Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Tu ce configuratie ai folosit pentru videoul ala [dudu] ? Amp, pedala? Dozele sunt bune sau trebuiesc schimbate? Am citit pe Harmony ca cica ar deveni muddy cand volumul este dat mai sus [potentiometrul].
Guest ozzybui Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 doze Seymour DuncanSH4 in bridge si '59 in neck
Alex_Silva Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 De asta ce ziceti? http://www.muzikia.ro/index.php?page=shop....op&Itemid=3
Alex_Strat69 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Tocmai am luat si eu un LP pentru prieten . Super chitara la cati bani a costat . Cred ca cel mai bun raport pretz-calitate. Nasol ca la noi ajung cam scumpe . Eu am luat-o din UK si mi-a facut reducere misto !
Alex_Silva Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 (edited) Se poate comanda de pe siteul acela Muzikia pt ca nu am vazut sa scrie termeni sau conditii ale livrarii? Sunt aduse din romania? Edited August 19, 2008 by Alex_Silva
Alex_Silva Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Chitara asta o poate aduce din romania http://www.muzikia.ro/index.php?page=shop....op&Itemid=3
Alex_Silva Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Exista taxe daca le aduce din UK ca cele din USa
Alex_Silva Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Dar exista ceva indicati pe site cum sa cumperi ,sa scrie daca iti trimete vreun email,in cat timp vine comanda?
Tintin Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Ce UK ma prietene? de unde pana unde o da toata lumea cu UK-ul, ia bagatzi voi o cercetare mai amanuntzita pe internet si o sa va minunatzi unde este amplasat UK-ul asta de unde provin chitarile Vintage, chitarile sunt foarte ok ca pretz / calitate in strainatate, mai multe nu am de comentat.
karpi Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 (edited) Ce SDuri mai exact? SD= " Secure Digital" sau "Scooby Doo" , "Super Deformed", "San Disk" sau "flash...pe rgc.ro si "Seymour Duncan" Eu am un Willkinson "Vintage" este misto cel mai mult cant cu aceasta chitara ca-mi place la nebunie vibratorul si in rest este OK .Corpul este din mahon si suna mult mai deschis decat un Strat ( este un fel de FattStrat ) . Edited September 10, 2008 by karpi
Guest TheFly Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 @Alex Silva La mine a mers totul foarte bine. A doua zi dupa ce am primit telefonul ca pleaca comanda au ajuns in Bucuresti. Deci, la tine nu cred ca are cum sa dureze mai mult. Cu tot cu plasarea comenzii a durat cam 2 zile. Vine prin curier, la mine a ajuns intreaga si este un V100 TSB care chiar arata si suna beton si nu as da-o pe niciun Epiphone pana in 1000 de euro probat in Bucuresti, mai mult sau mai putin nou. Probabil ca pe parcurs o sa o mai upgradez, deocamdata in afara de niste corzi noi nu am de gand sa ii pun altceva.
Recommended Posts