Guest Adriani Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Merge careva la Satriani si Gilbert ? Detalii la http://www.londoninternationalmusicshow.com/lgslive.html
CiocanelBloodyCIocanel Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 (edited) 12.00 C3 presents Richie Kotzen, Guthrie Govern & Jamie Humphries eeh... daca aveam bani in loc de sesiune... daca arunca vreunu chitare prin public sa ne-aduceti si noua... LE : dar cam matinal programu.. .la 10:30 finala... la 12 canta kotzen cu guthrie si cu humphries... mmm pana se dezmeticeste lumea din mahmureala se termina tot rocku... Edited June 7, 2008 by CiocanelBloodyCIocanel
Guest Adriani Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Fost, vazut, placut ! Rock la maxim La anu' merg din nou. Poate facem un grup organizat.
finics Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 BETON FRATE, ce mi-ar place si mie o poza cu tatuca Satriani
Faust Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 La anu' merg din nou. Poate facem un grup organizat. Pai tinem legatura ca la anu' m-as baga si eu. As fi mers si anul asta dar abia ma intorsesem de la Londra
Guest Adriani Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Pai tinem legatura ca la anu' m-as baga si eu. As fi mers si anul asta dar abia ma intorsesem de la Londra Am reusit sa gasesc pe cineva care ne cazeaza in conditii mai mult decat decente in Borough (London Bridge) si la preturi ok. E roman plecat prin anii '90 si are o companie d taxi. Daca te intereseaza plecam cu un grup de 4-6 persoane si costurile pe cazare sunt chiar atractive. Mai vorbim pe telefon. Keep On Rockin' !
Guest Adriani Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 ultimul seamanã cu W. Pilichowski Pai el este !
Recommended Posts