Silviu_i Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Salut,am si eu nevoie de putin ajutor daca se poate.Vreau sa imi cumpar o chitara Vintage V100 Lemon Drop si cer niste sfaturi daca se poate.Thanx. aaa si apropo datele tehnice Body: Mahogany Top: Flame Maple Neck: Mahogany – Set Neck Fingerboard: Rosewood Scale: 24.75"/ 628mm Frets: 22 Neck Inlays: Pearloid Crown Tuners: Wilkinson® Deluxe WJ01 Chrome Bridge: Tune-O-Matic Pickups: Wilkinson® Double Coil x 2 (N) MWVC (B)MWVC Hardware: Chrome Controls: 2 x Volume/ 2 x Tone/ 3-Way Toggle si un link cu poza http://www.jhs.co.uk/vintageelectric/V100MRPGM.jpg
OntZ Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 (edited) are caracteristici promitatoare la prima vedere... nu stiu ce sa zic de doze cat costa? p.s.: vezi ca ai cam gresit sectiunea... Edited June 1, 2008 by OntZ
Guest ozzybui Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 vezi aici user dudu are una si poti sa-l intrebi
Silviu_i Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 costa in jur de 15-16 milioane dozele am citit ca sunt bune,m-am documentat putin si am citit niste review-uri si mi-am facut o impresie buna da nu imi place faptul ca e o chitara inspirata de paul green si e invechita:| nu e chitara de care vorbesc. era pt ozzy
midnight rider Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 who the fuck is paul green??????????????????????????
Cosu Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Peter Green, Paul Green ce mai conteaza. Si nu pricep de ce ar trebui sa te enerveze ca e inspirata de unul dintre cei mentionati adineauri.
Silviu_i Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Peter Green, Paul Green ce mai conteaza. Si nu pricep de ce ar trebui sa te enerveze ca e inspirata de unul dintre cei mentionati adineauri. pai nu ma enervreaza ca-i inspirata de ala,ma enerveaza ca este invechita.Mie imi place tot la chitara aia si culoarea totului tot da nu inteleg de ce dracu au facut-o sa para veche
Guest Baumwolle Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Pentru ca un Les Paul vintage e cel mai frumos lucru de pe Pamant...
Silviu_i Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Pentru ca un Les Paul vintage e cel mai frumos lucru de pe Pamant... at bine.eu am vrut sa stiu daca se merita sa dau 16 mil pe o chitara care pare veche
OntZ Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 si fender face chitari care arata vechi si batatorite si cer cu 1000$ mai mult ca pe una "normala" oricum, nu conteaza c-au zgariat-o si cine stie ce i-au mai facut la aspect, ca nu iei chitara sa te holbezi la ea. daca suna bine si iti place cum se simte la mana, go for it!
midnight rider Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Pentru ca un Les Paul vintage e cel mai frumos lucru de pe Pamant... MARE ADEVAR!!!!!! singurul lucru cu care se compara e un Strat vintage
OntZ Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 desigur, presupun ca va referiti la vintage aka chitara din vechime, nu ca firma
Recommended Posts