www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

propun o discutie clara si la obiect,despre cum au evoluat sau involuat procesoarele boss de la un model la altul.diferente intre efecte,pe ce doze sa facut evaluarea,toate cele.

propun asta deoarece poate multi asteapta de la Boss,mai ales seria GT seria GT,performanta,in timp ce,cei care au trecut prin ele,au pareri impartite,de la un model altul.

care le-ati avut,care le-ati butonat,dati-va cu parerea,voi stiti cat de avizata!

Edited by stelica
Guest fluffyone
Posted

O sa smulg un review de la chitaristul meu care a a avut multe gt-uri, si acum a ajuns la gt8. In perioadele astea a avut un Epi LP si un Ibanez Jem.

• 2 weeks later...
Posted

O sa smulg un review de la chitaristul meu care a a avut multe gt-uri, si acum a ajuns la gt8. In perioadele astea a avut un Epi LP si un Ibanez Jem.

am folosit metal zon boss corus equalizer compresor si am fost multumit scule serioase(pedalele simple cu un efect sint mai performante decit un multiefect) dar sa ai mai multe efecte te costa mai scump si iti trebuie si o cutie de comanda pentru toate cu alimentarile

Guest fluffyone
Posted

Uitasem de threadul asta. Am vorbit putin cu el pe tema asta si zice ca s-a imbunatatit mai mult versatilitatea sunetului de la o versiune la alta. Algoritmii care erau au ramas oarecum la fel zice el, dar s-au adaugat altii noi. Zice ca GT8-ul i se pare una din cele mai bune procesari de podea.

ray5, pe mine pedalele boss au inceput sa ma dezamageasca in cel mai crunt fel..

Posted (edited)

ray5, pe mine pedalele boss au inceput sa ma dezamageasca in cel mai crunt fel..

Fluffy de ce? Din cate stiu exista destule nume mari ce folosesc pedale boss (EX: Nu zic Steve Vai ca imi sariti in cap , dar zic joe satriani http://guitargeek.com/rigview/293/ )

Uite cum am dat-o iar in diverse caci saracu Stelica vroia sa stie despre procesoarele boss si nu depre pedale ...

Edited by Cosu
Guest fluffyone
Posted

Putem sa mutam si discutia in alta parte.

Treaba e in felul urmator. Pentru bass (desi se poate si la chitara dar n-am stat sa studiez) pedalele boss, ca mai toate pedalele distrug tonul. Murdaresc foarte mult mediile joase, rapesc toata dinamica naturala a instrumentului si sunetul de "analogic" de multe ori iti ameteste si putinele inalte pe care le mai aveai.

Acum lucrez din greu cu tonul meu ca sa obtin ce vreau si pentru ca am insistat sa trag pe album prin o pedala compresor sustainer boss, acum trag din nou cateva piese. Unii zic ca digitalul e foarte aspru la sunet, eu subscriu la parerea ca e neiertator :)

Daca facem alta discutie o sa imi dau cuvantul mai mult sau mai putin avizat pe deale efectelor de bass.