AnalogSound Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Nu va pot spune ce marca e astept sa apara oameni care o doresc. Vreau sa vad doar ca o merita si vreau sa aud orice bucata muzicala cantata de ei. nu conteaza genul! Astept doritori!
Cosu Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Salutam initiativa si lipim postul deasupra tuturor Bravo!
TB_TM Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 m-as baga eu dar n-ar fi frumos din partea mea...
Guest Baumwolle Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Incerc eu primul... Eu am o chitara "Bergenbier" in configuratie SSS, ale carei doze sunt departe de a fi reusite, au un sunet destul de murdar si moale...Poze doar cu dozele nu pot pune, doar cu chitara intreaga, si nici alea prea stralucite.Atasez aici o bucata cu distors(Guitar Rig), una clean(chitara direct in calculator) si o piesa de la un duel mai vechi. PS: TB_TM, nu te-ntinde
AnalogSound Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 Doza a fost data la Baumwolle naoh sper sa se descurce cu ea si sa sune mai bine chitara acum o sa aiba un H-S-S
vektor Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Ia uite ce se intampla daca intru din an in paste .... Eh, well, ma duc sa mai fac un chestionar.
Guest andreistoica Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 destul de reusit "Am I Evil" (distors)
Guest Baumwolle Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Am intrat in posesia dozei, maine o voi monta si voi posta ceva cantat.
Guest Baumwolle Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 (edited) Doza este montata si se simte foarte bine in noua ei casa... Atasez aici 2 fragmente cantate cu noua jucarie...Stiu, am cantat ca un bocanc gaurit. Dark Rain, multumesc inca o data! Catre admini: cred ca topicul poate fi inchis. Edited December 8, 2005 by Baumwolle
AnalogSound Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 imi place cum suna ... imi pare mult mai curat se pare ca face ceva humul ala imi pare bine ca a ajuns pe mana cuiva care o foloseste cred ca topicul poate fi inchis acum
Recommended Posts