www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Vand 2 doze Jackson CVR2 Humbucking Pickup

Recommended Posts

Guest Mircea19
Posted

Vand doua doze Jackson CVR2 Humbucking Pickup scoase dupa Jackson Js 30 dk ....si pt cel care le cumpara pe amandoua ofer cadou una single de brdge scoasa dupa o chitara reghin... din 2004

Dozele Jackson suna bine atat pe clean cat si pe distors....

Doza single reghin sau ce o fi ea ca nu scrie nimic pe ea suna destul de bine in orice pozitie .....

Pret - o doza Jackson 100 ron negociabil

- doua doze jackson 190 ron negociabil

- doza single 50 ron negociabil

sau toate 3 la 200 ron ....

contact aici sau pe pm sau la 0721626711..

Guest Mircea19
Posted

da... :) unde ai poza cu dozele mele ?? ... alea sunt tocmai le-am scos dupa chitara mea si am vrut sa i le dau lu zoly dar nu-i intrau in chitara asa ca tre sa le vand ca nu mai am ce face cu ele.... oricum si-au facut treaba..

Guest Mircea19
Posted (edited)

mersi.. sper sa fie un pret bun... adica sper ca n-am exagerat... sincer nu stiu exact cam cat costa o astfel de doza.... :)

ps: pt tb_tm fac o mica reducere ca stiu ca are nevoie de doze :)

Edited by Mircea19
Guest Baumwolle
Posted

M-ar interesa una dintre doze.Iti spun sigur peste cateva zile.

Guest Mircea19
Posted

ok.... dar sa sti ca saca ma scapi de toate oferta e mai buna... sau macar de cele doua jackson....si accept si rate..:)

Guest Baumwolle
Posted

Vedem, nu promit nimic deocamdata. :)

Guest Mircea19
Posted

chiar nu are nimeni nevoie de doze? sunt foarte bune... :)

Guest Mircea19
Posted

eu zic ca merita si chitariile voastre un mic cadou de craciun.. de ex 2 doze jackson....

ps daca e cineva interesat si considera pretul prea mare sa-mi faca o oferta pe pm

Posted

nu-l cunosc pe om, nu-l ajut la vanzare

vedeti ca dozele sunt f. bune la pretul lor.Care ai bani putini nu sta pe ganduri.

sunt puternice si silentioase,datorita faptului, ca sunt clone EMG Active(bagate in baie de rasina(un fel de ceara dura)).le lipseste doar preamplificatorul celor active.

Guest Mircea19
Posted

s-ar putea sa aiba dreptate stelica... eu habar -n-aveam ca sunt clone emg ....

dar intradevar sunt puternice si silentioase....

Posted

Ti'am lasat PM .. sper ca a si ajuns ... in caz ca nu .. am o chitara Epiphone Les Paul, dar am doar corpul ei, nu am doze :) si i'as face cadou de craciun niste doze ... dar eu fiind din mangalia numai daca le trimiti prin posta le pot lua ...

Guest Mircea19
Posted

Oferta inca valabila.... se apropie craciunu

Guest Mircea19
Posted

oferta este partial valabila... maine trimit dozele jackson la mangalia :) ....

deci a mai ramas un single coil ... e o doza buna... cine are nevoie sa sara cu un pret....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.