Guest ragaiat Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Da' voi ce faceti fratilor, vreti sa stati degeaba?... daca se mai iveste unu' ca mine...il lasati sa zica ce vrea? nu va e lene?
Guest Baumwolle Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 (edited) Da' voi ce faceti fratilor, vreti sa stati degeaba?... daca se mai iveste unu' ca mine...il lasati sa zica ce vrea? nu va e lene? Nu e vorba de lene din partea noastra, ci de faptul ca oricine s-ar chinui sa-i explice cuiva care nu intelege pierde pur si simplu timpul, de aceea e nevoie de un minim de bunavointa si documentare si din partea dumitale. Edited May 26, 2008 by Baumwolle
Dimitriyus Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 (edited) de aceea e nevoie de un minim de bunavointa si documentare si din partea dumneata. Dumitale (ca e genitiv) Edited May 26, 2008 by Dimitriyus
Guest ragaiat Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Nu-i vorba ca nu inteleg, dar unii dintre voi se bat cap in cap in teorii...si io ce sa mai cred...? Incerc sa iau ce e mai rasarit de la fiestecare, de unde rezulta...asta De ce pierdere de timp, cat timp inteleg si io un lucru ca lumea?... Imi ia cam mult, ce-i drept, dar...asta e...nu v-a obligat nimeni sa raspundeti... Asum raspunderea pentru ce zic...recunosc ca dau in gropi...da' oricum, nu consider ca va pierdeti timpu'...
Guest Baumwolle Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Daca ai fi avut un minim de documentare (Wikipedia iti sta la dispozitie) ai fi descoperit singur raspunsul, dincolo de teoriile noastre.
Guest ragaiat Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Credeti-ma ca pe Wiki sunt numai generalitati si sunt toate in british...nu sunt chiar tamp, eu voiam doar sugestii, propuneri, idei, etc., nu critici...da' merci oricum...am invatat cate ceva
Recommended Posts