www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Special pentru forumisti!


Gix
 Share

Recommended Posts

oare care e utilitatea acestei inventii giX?

esti pe scena,canti,si pac la un moment dat te opresti,si iti verifici mailu,sau ii tragi un sex virtual ca erai plin de energie si u needed to cool off.sau si mai bine uiti melodia si te uiti pe un tab.......

uf uf am impresia ca involuam teribil,in loc sa inventeze chestii utile si necesare,astia fac tampenii dastea,scuze dar mi se pare ca ne tampim pe zi ce trece,sper sa ma insel.

Link to comment
Share on other sites

oare care e utilitatea acestei inventii giX?

Hai c-am găsit o utilitate. Eşti acasă la cineva, duminică, ora 23:30 şi navighezi cu chitara pe dos. Dai de www.rgc.ro, ultimul duel, descarci back-track-ul, bagi chitara-n ea însăşi :) , întorci chitara, tragi la iuţeală un solou, întorci iar chitara, uploadezi creaţia şi ... te-ai încadrat până-n ora 12 :)

... am văzut pe net ...

Edited by Gix
Link to comment
Share on other sites

urmatorul pas stiti care e, nu ? Or sa incorporeze jucarii sexuale pe spatele chitarii.

 

Ar fi o idee buna de promovat la fete... (nu vreau sa par misogin) de doua ori mai mult spectacol, =fender+gagica gemand... iar intensitatea placerii tipei sa fie direct proportionala cu ce canta =>la un tapping nervos s-ar urca pe pereti :) [who needs men when you can learn how to play guitar??]

"Fender Telecaster - Dildo inside :)"

Link to comment
Share on other sites

Guest novakane

nimeni nu-si pune problema de se blocheaza? ce faci ? in loc de CTR ALT DEL dai pozitia 1 cu pozitia 5 si pozitia 6? :) si zici, stai ca restartez chitara/sistemu. si cand re-pornesti zice missing explorer.exe please reinstal your operatin system :). e aiureala fratilor asa ceva nu se poate. pai tu iti imaginezi ca, canti nici decum canti. unde is instrumentele naturale cand dai un MI api MI sa simti nu nustiu ce vibratie sintetica.

 

i am against it :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Baumwolle

Buna ideea, in timpul unui concert sa iti poti supraveghea personajul de la Final Fantasy XI, WoW, Lineage sau mai stiu io ce. :)

Va dati seama ca inventia asta da un nou sens expresiei AFK - Away From Keyboard?Vom avea de acum AFG - Away From Guitar. :)

Edited by Baumwolle
Link to comment
Share on other sites

Guest littleP

nu ma prind ce au in cap aia care vor sa fabrice aceasta chitara........poate sa faca rost de niste bani ca au ramas in criza :)

Edited by littleP
Link to comment
Share on other sites

Guest Ibanez Man

Si daca nu-ti pui corzile care le produc ei iti da: "Compatibility error". Please reinstall strings or call your local vendor! :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.