Cosu Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Gear Experts ContestSeymour Duncan te premiaza Folosesti doze Seymour Duncan, Basslines sau ai una din pedale? Incepand cu 1 Mai, Seymour Duncan iti ofera sansa sa castigi unul din cele 85 de premii puse in joc, intr-un concurs online. Tot ce trebuie sa faci e sa inregistrezi un clip video cu tine, facand o prezentare pentru orice produs Seymour Duncan, Basslines, Antiquity, Custom Shop, Duncan Designed sau Benedetto. Apoi nu mai trebuie decat sa il pui pe www.youtube.com si sa te inscrii pe site-ul Seymour Duncan: http://www.seymourduncan.com/win La final, un juriu va alege castigatorii din totalitatea concurentilor si ii va anunta pe site-ul Seymour Duncan. Juriul este format din: - Seymour Duncan – omul din spatele legendei. - Dino Cazares – Fear Factory & Divine Heresy - Paul Riario – Tech Editor, Guitar World - James Egolf - Senior Editor, Premier Guitar magazine - Simon Bradley – Guitarist magazine - Michael Molenda – Guitar Player Magazine Premiile oferite: 10 pedale Twin Tube Classic sau Twin Tube Mayhem pentru primii clasati 25 de pedale Pickup Booster, Lava Box sau Power Grid pentru urmatorii 50 de fesuri cu logo-ul Seymour Duncan pentru ultimii clasati Mentiuni: - Prezentarea trebuie facuta pentru un produs anume din oferta Seymour Duncan - Concurentii trebuie sa identifice clar produsul pe care il prezinta - Concurentii pot folosi orice alte echipamente (chitari, bass-uri, amplificatoare etc.) si orice stil de muzica - Demonstratia poate fi in orice limba, nu neaparat in Engleza - Tehnica interpretarii nu este atat de importanta ca modul in care este prezentat produsul - Concurentii pot folosi orice imagini si logo-uri ce se gasesc pe site-ul Seymour Duncan. Acest lucru nu este neaparat necesar. - Nu exista nici o limita la lungimea clipului video. Atasate veti gasi regulile concursului in format PDF. Pentru mai multe informatii, puteti vizita oricand site-ul Seymour Duncan: www.seymourduncan.com/win Succes! Rules_SD.pdf
razvanciub8a Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 nu e 100% moca... dau si premii ... deci mai ramane 99% moca
Cosu Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 De regula concursurile de genul asta sunt destinate exclusiv celor din SUA. E o premiera a si altii din alte tari au sansa asta.
vektor Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Wow, aproape ca imi pare rau ca nu am nimic SD prin casa
alex_omul Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Wow, aproape ca imi pare rau ca nu am nimic SD prin casa +1
Diud Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Wow, aproape ca imi pare rau ca nu am nimic SD prin casa diddo In fine...bafta alor nostri
ronniefrown Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Contest Rules THE FOLLOWING CONTEST IS INTENDED FOR THE UNITED STATES, EXCEPT RESIDENTS OF ARIZONA AND [ENTER ALL PARTICIPATING COUNTRIES HERE] AND SHALL BE GOVERNED BY AND CONSTRUED AND INTERPRETED IN ACCORDANCE WITH THE LAWS OF THE UNITED STATES. Cum stim daca e si Romania printre tarile participante ?
Cosu Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Contest RulesTHE FOLLOWING CONTEST IS INTENDED FOR THE UNITED STATES, EXCEPT RESIDENTS OF ARIZONA AND [ENTER ALL PARTICIPATING COUNTRIES HERE] AND SHALL BE GOVERNED BY AND CONSTRUED AND INTERPRETED IN ACCORDANCE WITH THE LAWS OF THE UNITED STATES. Cum stim daca e si Romania printre tarile participante ? Eu am primit mesajul de la distribuitorul din Romania al Seymour Duncan deci imi inchipui ca si Romania e pe lista. Clipurile de pana acum : http://www.seymourduncan.com/win/seymour_duncan/
Guest MrJackson Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Concursul este valabil si pentru Romania si pentru restul tarilor din Europa (in masura in care distribuitorul local vrea sa sustina concursul, deoarece el va inmana premiile).
apocalipsa Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 sunt curios nu trebuia mcmusic sa puna anuntul asta? oricum f laudabila initiativa.
Guest MrJackson Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 http://www.mcmusic.ro/seymour_duncan.php There ya go...
Guest daemon Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Daca am inteles bine, sunt 85 de premii pentru toti participantii (SUA plus celelalte tari, printre care si noi), si nu la nivel local (pe tara sau pe stat). Si in contextul in care importanta e calitatea prezentarii, si nu a interpretarii, mi se pare usor penibil concursul. Bataia o sa fie pe fesuri . Io am sapca cu Warwick, nu'mi trebuie fes
Guest Granata Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Wow, aproape ca imi pare rau ca nu am nimic SD prin casa +1
Razvan S. Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 lol am si SH-2 in neck si SH-6 in bridge, si mor ca nu mai imi mere camera
Guest MrJackson Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 lol am si SH-2 in neck si SH-6 in bridge, si mor ca nu mai imi mere camera Daca ti-ai facut prea multe poze, s-a stricat saraca... Imprumuta bre o camera de la cineva... n-ai ce pierde
ilun Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 userul squire a facut fara sa vrea cea mai tare demonstratie de forta cu o doza sd pt acustice...convinge-ti-l sa faca si video si sa trimita ca e bestiala si de mine nu vrea sa asculte
Guest MrJackson Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Pai si crezi ca asculta de mine? In final... cine sunt eu ?
Recommended Posts