ival_chicken Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Cant de ceva timp ,am avut concerte, are nevoie cineva de tobosar care canta de la alternativ/indie la metal/hardcore anuntatima...daca e ceva serios
Guest nothin Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 pai eu as avea nevoie... vorbim.. 0722635098 -radu salutari
PUNKMANIA Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 maestre lasa si tu o modalitate de contact ...io unu am nevoie disperata si/sau urgenta si foarte serioasa de un tobosar pt trupa mia comerciala asa ...in aria rockului (holograf , Proconsul , bon jovi etc.) da un semn la mike_punkboy_jahjah daca te intereseaza ...si numai daca esti dispus sa tratezi muzica ca un JOB si nu ca un HOBBY. PEACE!
yamazaki Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 salutari, si eu sunt interesat dar nu ai lasat nici numar de telefon nici id... edge_of_the_string este id-ul meu cauta-ma si vorbim. toate cele bune
Guest jinxy Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 sry i never called--was on holiday,, can i send u messages? cuz i dont have much credit left
Guest david alex Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Da am avea nevoie de un tobosar experimentat dai add la david_aparu@yahoo.com....faza e ca suntem trupa de pusti... de 14-16 ani..... avem scule proprii si posibile concerte
Guest NemesisMeremin Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Cant de ceva timp ,am avut concerte, are nevoie cineva de tobosar care canta de la alternativ/indie la metal/hardcore anuntatima...daca e ceva serios din ce oras esti? avem mare nevoie de tine. daca mai e valabil anuntul da-mi un private msg.
Guest Magnolia Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Salut! Noi cautam tobar! Detalii despre trupa gasesti pe www.magnoliamusic.ro Contact: 0724411796, Dan. Urgent!!!
Guest blood_mist Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 ce faci tapule ?? te-ai apucat iar de cautat/batut ?? am si eu nevoie de un tobar de metale brother... www.myspace.com/negativecoreband
Qman Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Salutare. Trupa Electric Zebra (Bucuresti) cautam tobar. Stilul nostru este pop rock Suntem vechi si harsaiti, toti avem expperienta in domeniu. Tobele nu sunt obligatorii, avem instrumente la studio. Nu suntem trupa de coveruri, cantam repertoriul nostru. Pentru orice detalii ma poti contacta pe YM. "predalert_ro, sau PM. Merita sa inceercam s-ar putea sa sune bine.
crembusti Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 topicul e din 2008 baieti. asta e o dovada cat de greu se gaseste un tobar
Recommended Posts