Guest DarkMan2004 Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 in vacanta tu stai in casa si faci la matematica? se plang degeaba ca noi stam in baruri si bem ca oricum facem asta in vacanta de acum o sa ma imbat facand teme la mate ca sa nu mai zica nimeni nimic nu fac matematica...fac muzica (chitara), si alte lucruri care imi mai trec prin cap...da' de obicei in vacanta de vara io nu prea stau pe-acasa ...de fapt mai deloc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 @darkman2004: atunci sa nu ne mai reproseze ca mergem in baruri si sa nu le mai reproseze profilor ca fac greva...'tu-le mass-media de produse anale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DarkMan2004 Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 de obicei in baruri nu au voie minorii...pt ca de obicei se consuma bauturi alcoolice...si minorii nu au voie de-alea ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dementhor Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 minorii nau voie bauturi alcoolice...au voie in baruri...a se observa ca au la vanzare si altceva decat vin fiert si BR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moisoiu Posted November 25, 2005 Author Share Posted November 25, 2005 minorii nu au voie bauturi alcoolice? geez! pe ce lume am trait pana acum? te pomenesti ca nu au voie nici tigari... Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 minorii nu au voie bauturi alcoolice? geez! pe ce lume am trait pana acum? te pomenesti ca nu au voie nici tigari... moisoiule, sa-ti mai dau o veste rea? nici minore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moisoiu Posted November 25, 2005 Author Share Posted November 25, 2005 damn! imi pare rau pt. ei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Theo_ Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 dap...n-as putea sa fiu minor nush cum suporta unii :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DarkMan2004 Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 (edited) minorii nau voie bauturi alcoolice...au voie in baruri...a se observa ca au la vanzare si altceva decat vin fiert si BR am zis ca de obicei nu au voie in baruri...ma refeream la faptul ca nu au voie in anumite baruri...mergi tu cu mine intr-un bar si punem pariu ca pe mine ma lasa si tu ramai pe-afara? ...nu de-alta da' io nu arat de 16 ani... later edit: cica daca pana vinerea viitoare e greva, ingheata anu... Edited November 25, 2005 by DarkMan2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moisoiu Posted November 25, 2005 Author Share Posted November 25, 2005 cine a confirmat ca se ingheata anul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elethan Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Stai linistit... facultatea si asa merge inainte... noi deja recuperam... ne da mail profesorul de PLAS (programare in limbaj de asamblare) ca cica s-au reluat cursurile si ne roaga frumos sa recuperam individual orele pierdut de curs si laborator si citez "Cartea se poate gasi in cadrul facultatii" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DarkMan2004 Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 (edited) vom vedea pana vinerea viitoare pt moisoiu: am auzit de la un coleg de liceu care ar fi vazut la teleu ... pt elethan: marfa rau...sa te vad...nu prea e normal...daca tot au facut greva trebuia sa recupereze odata cu voi (elevii), nu sa recuperati voi in particular...da' intr-un fel e spre binele vostru...nu stiu ce sa zic acuma...tot e ceva aiurea... Edited November 26, 2005 by DarkMan2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lucifer Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 later edit: cica daca pana vinerea viitoare e greva, ingheata anu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Anul nu se va ingheta, nu mai aberati atat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest littleP Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 sunt mici sanse sa inghete totusi deci mai bine bucurativa cat mai puteti ca poate ingheata dak ingheata, mai ales ca-s intra a 8-a, dau petrecere!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 (edited) Sansele sa se inghete sunt mici. Nu cred ca profesorilor le convine sa stea un an pe bara fara salariu (mari mic , cum e el). Sunt tare sceptic in privinta inghetarii anului. Aia de la guvern i-au invitat din nou la negocieri si am impresia ca au mai cedat ceva din cascaval. PS: inainte sa mai urlati ca au dat pe realitatea ca se ingheata anul asta doar pentru ca v-a trimis cineva un mesaj pe yahoo messenger verificiati! linkuri utile: www.realitatea.tv www.hotnews.ro mititei si responsabili Edited November 26, 2005 by Cosu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 mama e profa si a zis ca nu sunt sanse sa inghete anul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DarkMan2004 Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 mama e profa si a zis ca nu sunt sanse sa inghete anul nu se stie...vom afla...pana la urma stii ce cred io?....ca o sa va ia din vacanta de vara...si o sa va ia destul de mult...de nu o sa mai aveti vacanta de vara ...oricum...vedem pana vinerea viitoare ce se intampla...joi e 1 decembrie si e zi libera... ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Johnny I Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 hmmmm... polemica asta pe seama grevie va continua si dupa ce se va incheia greva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest h00k Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Tin sa declar cu regret, ca in aceasta zi fatidica de 28 noiembrie, multpretuita noastra greva din invatamant a trecut in nefiintsa... Dumnezeu s-o linisteasca (sper sa nu-mi iau warn ca n-am postat unde trebuie ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Breezer Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 ganditi-va ca aveti mai mult timp pentru ghitara Dude la partea asta gandim the same . am incercat sa profit din plin d timpu asta si cu toate ca se pare ca s-a cam terminat cu greva macar am facut ceva util. eu nustu cum s-a schimbat totu pt un amarat d 11, 83 (din care 0'3 d l Basescu ) si o vorba buna din partea lu sefu' d stat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Theo_ Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 GATA GREVA!!! haha...ce-o sa ma amuz pe seama celor care radeau de mine ca merg la cursuri...ce recuperari pe capetele lor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elethan Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 S-a terminat greva? A inceput greva? eu oricum m-am dus la laboratoare si unele seminarii.. in rest.. oricum nu ma duceam la cursuri asa ca who gives a %#^* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 wooohooo.....s-a terminat greva *sarcastic* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DarkMan2004 Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 haideti baieti...recuperati...sa vedeti acuma ce o sa va bateti capul... ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts