www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

GREVA


Moisoiu
 Share

Recommended Posts

  • Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

am discutat cu jacksonman in particular si totul este ok...am expus punctele de vedere si concluzia este:

dar asta asa ca sa vezi ca situatia e gri peste tot

 

sfatul meu este sa va bucurati de greva si sa invatati in particular daca puteti; cine vrea sa invete gaseste metode ca sa invete

@dementhor: ms ca ai zis ca maica-mea e bosoroaga :) :)

Edited by dyster skog
Link to comment
Share on other sites

:) lol...ziceam asa ca un fapt divers.

 

cat despre medici...sa fim seriosi :) .sunt oameni cu cate un parinte medic...de o duc foarte prost :) . nu-mi zice mie ca daca vine cineva la medic cu plicu il da inapoi...nam auzit cazuri.

 

+ ca daca te prezinti pe la vreun medic fara sacu de postas la tine...risti sa uite aia ceva... :( ..sau mai bine..nici sa nu se uite la tine

Link to comment
Share on other sites

Stiti vorba aia... 'innocent until caught'? :) Oricum, asta are si n-are legatura cu greva profesorilor.

 

Totusi, e groaznic sa vezi un profesor facand 'ore suplimentare' vanzand produse Zepter in Mall... si elevi de la liceul la care preda trecand prin respectivul Mall si incepand sa rada de el ca 'uite ce face'. Sau de profesori care sunt taximetristi 'in afara programului' ati auzit? Asta nu mai e asa hazliu, nu?

Link to comment
Share on other sites

Mama mea e profa si adevarul este ca nu isi permit sa inghete anu,dar nu este normal sa fie platiti asa cum sunt!la cat invata oamenii astia,nu este normal!oricum sunt destul de porniti sa obtina ce vor si mi se pare normal!cred ca daca ingheata anu dau un exemplu si o baga pe maneca politicienii astia de rahat!

Link to comment
Share on other sites

Da stiu cat de grea este meseria asta... si se mai practica si pe bani putini... si ceea ce nu realizeaza multa lume este cata pasiune au oamenii astia sa faca asta.Stiati ca un gunoier are salariu mai mare ca un profesor de liceu?

 

Oricum, si unii profesori sunt slabi de inger precum a demonstrat profesoara din acel filmulet... cel putin cu mine nu i-ar fi mers :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Ibanez Man

Maica-mea este profesoara de vreo 25 de ani. Anul asta preda 1 norma si jumatate. Si una e sa stai in banca 7 ore pe zi si alta e sa predai 7 ore pe zi. Plus sa spun ca ea isi face "teme" acasa mai mult decat imi fac eu. Face pentru elevi tot felul de metode noi de predare. Si salariul il are aproape de 9 milioane. Asta vi se pare corect? Si ganditi-va ca e om cu facultate.

Link to comment
Share on other sites

offtopic: BTW... no face si basescu greva acuma? Poate nu e multsumit de salariu... :)

 

ontopic: Anul nu o sa inghete mai mult ca sigur. De exemplu taicamiu a reluat cursurile, ca deh... nu-i convine sa nu fie platit o luna intreaga. Insa totusi... Impartial vorbind... Voi cum v-ati simti dupa 7 ore de explicat aceeasi porcarie unor copii? Nu credeti ca v-ar sari tandara daca altii care ar depune mai putin efort ar lua mai mult?

Edited by h00k
Link to comment
Share on other sites

ce dracu va lamentati atata ca niste babe nefootute?

cred ca este extrem de simplu - in momentul in care iti alegi facultatea ti-ai cam ales si meseria si ti-ai cam determinat "drumul".

unul care face medicina stie la ce se asteapta, la fel unul care vrea filologie. asta doar asa, apropo de "Voi cum v-ati simti dupa 7 ore de explicat aceeasi porcarie unor copii?".

sunt si altii, tot cu scoli multe, poate la fel de oropsiti daca nu mai rau. si nu fac atat iures. nu sustin ca e normal, ba dimpotriva - salariile-s de tot cacatu' - dar asta-i bugetu. Stiti ce inseamna buget mic? Inseamna ca se munceste cu curu. Pana la urma a cui e vina? Se munceste cu curu - rahat se castiga.

 

hai gata...

bafta

 

puteti sa tipati la mine si sa faceti spume.

Link to comment
Share on other sites

Guest DarkMan2004

vreau sa "sparg" un zvon : cica cand vom intra in UE vom avea aceleasi salarii ca cei din Europa...EEEEE Wrong...n-are cum...ca sa primesti mai mult trebuie sa produci mai mult...

 

acuma doamne ajuta...mi-ar conveni si mie sa am bani in buzunar :)

Edited by DarkMan2004
Link to comment
Share on other sites

ai vb like a true poet malex.sunt de acord sotto cu tine,dar cand am scris eu ce am scris,inca ardea focu in ei de copii neindreptatiti alea alea,si au avut nevoie sa rabufneasca o parte din ei.it's ok macar daca aia care au zis rautati ar fi si gandit inainte de a le spune si nu le-ar fi zis doar asa ca sa fie tipic rumani.and by the way,tre sa fii penal sa predai acelasi lucru 7 ore in continuu,tocma asta vbeam cu o profa de-a mea,ca ei se vb inainte de a se da orele,si nu au intr-o zii aceleasi clase,adica doar a 11-a,au a-9 a etc ,astfel incat predau din toata materia,in ce priveste faptu ca preda unor copii,well asta inseamna meseria de profesor,implica sa iubesti copiii,din nefericire o parte insemnanta din noua generatie,a esuat in domeniul ales,si a ajuns profesor,asa se face ca sunt atat de prost pregatiti si de lipsiti de tactul ce il implica meseria de prof.si dementhor mi-ai zis la un moment dat ca daca nu am chef sa merg la ore nimeni nu ma obliga,poi daca toti am gandi asa,drajii profesori ar muri complet de foame,ptr ca ei sunt platiti in functie de numarul de ore pe care il sustin,nujtu cat la suta conteaza asta,dar este un factor important la salariu,asa ca daca nu ar avea ore ciuciu banu si mai rau ca deobicei.

Edited by jacksonman
Link to comment
Share on other sites

Guest DarkMan2004

are dreptate pe dreaq...daca nu ar mai fi nimeni profesor?...ce s-ar mai intampla cu viitorul nostru?...iti spun io ne-am intoarce la epoca de piatra...le dau dreptate profesorilor sa faca greva pt ca au un salariu de tot kktu...malex nu vorbi daca nu esti in locul lor...poate ei au visat la asta de cand erau mici...au tot dreptul sa faca greva cat timp cei pe care ei ii educa sunt viitorul...

Edited by DarkMan2004
Link to comment
Share on other sites

sincer,desi sunt profi tot involuam la greu,uita-te putin in jurul tau sa vezi ce generatii sunt.ehhhhh,a da si ca sa nu se zica,ca am ceva cu profii,unkimiu e prof de fizica.da el totusi dupa alea 2 zile de greba de avertisment a revenit la scoala.cred ca si-a dat seama ca e o lupta fara castig

Link to comment
Share on other sites

Guest DarkMan2004

"generatiile" astea au ajuns asa din cauza parintilor dar si a profesorilor...pt ca nu exista disciplina absolut deloc...

oricum...io peste cativa ani buni nu vreau sa ma trezesc ca tara este condusa de un analfabet (prezent: basescu)

Link to comment
Share on other sites

:)) da ba da pe basescu noi romanii l-am ales,poate nu eu sau tu,da de bine de rau majoritatea l-a ales,nasol ei?printre ei traiesti,mancatori de seminte,adoratori de telenovele si programe precum ciao darvin,pupincuristi,lingai,lasi,cacanari.astia toti ne inconjoara.si in final,cred ca aceasta greva nu prea ajuta la eradicarea lor.ca de bine de rau aia mici mai erau tinuti in frau de aceasta institutie numita scoala,fara ea total anarchi.
Link to comment
Share on other sites

Guest DarkMan2004

aici iti dau perfecta dreptate...era mai multa disciplina pe vremea comunismului da' prea mult foame, saracie etc... mai bine ca n-am trait pe vremea aia...oricum...la noi sistemul de invatamant e cel mai dur...f multa materie...un copil normal nu are cum sa invete ce i se preda 4-5 ore la scoala pt ziua urmatoare sau pt a doua zi...este suprasolicitant...olimpicii pot...pt ca altceva nu fac...unii dintre ei cel putin...sist de invatamant din state de ex am auzit ca este ceva de genul: te duci la scoala la ora 8 (un exemplu), faci toate orele, pauza de masa dupa care faci temele acolo si te intorci acasa seara si nu mai ai timp de nimic...da' nu stiu sigur daca se mai practica sistemul asta...io stiu ca se practica sistemul asta doar la scolile particulare si la anumite scoli de stat :)...

Edited by DarkMan2004
Link to comment
Share on other sites

Adevarul e ca n-ai cum sa educi niste pusti car nu respecta nimic, isi bat joc de profesori si multe altele. Parerea mea parintii sunt de vina ca nu stau sa isi educe copilul (acuma nu ma refer la toti :)) si il lasa sa isi faca de cap, ce viitor vreti sa aiba tara noastra daca generatia urmatoare e o armata de Mitici?

Link to comment
Share on other sites

Eu din cate stiu nu se mai practica. Ceva de genul asta e prin Olanda... asa am inteles de la niste prieteni care traiesc pe acolo. Americanii nu invata ca noi. Noi ne mandrim ca noi avem niste copii mai destepti decat cei al altor natiuni. GRESIT! Daca suntem asa destepti, de ce naiba nu suntem o natiune de oameni bogati? Ca cica cei buni pleaca in strainatate. Pe dracu! cat pleaca? 1%? Si restul de 99% ce fac? Se uita la Ciao Darwin va zic eu! Oricum cu 1% nu ai cum sa schimbi societatea. Ceea ce ne imbecilizeaza este societatea in care traim. Pentru ca a dat buzna peste noi cultura occidentala la caderea comunismului. Si noi, "tineri, nevinovati si neprihaniti" am luat numa lucruri rele din occident. Am luat libertinismul si toate cele, dar am ramas tot ca pe vremea comunistilor cand asteptam mura-n gura sa ne dea statul locuri de munca and stuff. Protestele astea trebuiau facute ATUNCI! Asta e...

 

(PS: acuma nu luati in seama tot.. totusi dabia m-am trezit :) Nu am mintea clara :))

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.