www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

cate butoane de ton si volum vrei sa folosesti? nu de alta, da' schemele difera in functie de asta.

1 volum ,1 ton,2 hum.,selector in 3 pozitii.

configuratie de jackson js 30

caut schema d e genul asta:1 poz.hum-bridge,2 poz. coil split/series neck-bridge,3 poz.hum-neck

am gasit schema cu coil-split/paralel,dar vreau coil-split/series

post-200-1132056362_thumb.jpg

Posted

intra si pe www.symourduncan.com si gasesti la schematics o galerie intreaga de moduri de conectare.

vezi ce te coafeaza de acolo

succes

gasessti si la di marzio,si la fender,etc..problema e ca nu au scheme pt 2hum. coil-split/series pe selector in 3 pozitii de tip fender,obisnuit(dreptunghiular cu 8 craci)

Posted

Stelica, imi dau si eu cu parerea (din experienat de pana acum), asa ca nu sunt convins 100% de ceea ce spun, dar poti sa incerci:

o sa consider configuratia seymour:

- fir verde+neizolat -> masa

- fir rosu+alb impreuna -> pentru split

- negru -> hot

so... ce zic eu: masa de la fiecare e clar unde se duce, la fel si hot-ul (pentru pozitiile 1 si 3)

acum: eu zic sa conectezi rosu de la bridge cu albul de la neck (le legi impreuna, le izolezi si le lasi in aer) si ceea ce a ramas, alb bridge si rosu neck, impreuna, pe pozitia 2 a selectorului.

bafta

Posted (edited)

Stelica, imi dau si eu cu parerea (din experienat de pana acum), asa ca nu sunt convins 100% de ceea ce spun, dar poti sa incerci:

o sa consider configuratia seymour:

- fir verde+neizolat -> masa

- fir rosu+alb impreuna -> pentru split

- negru -> hot

so... ce zic eu: masa de la fiecare e clar unde se duce, la fel si hot-ul (pentru pozitiile 1 si 3)

acum: eu zic sa conectezi rosu de la bridge cu albul de la neck (le legi impreuna, le izolezi si le lasi in aer) si ceea ce a ramas, alb bridge si rosu neck, impreuna, pe pozitia 2 a selectorului.

bafta

da ia gandestete pentru pozitia 1 si 3 ce fac, le desfac si le pun la loc :) ?

de ce crezi ca are selectorul atatia craci plus ce configuratie o avea inauntru.

asta e rostul lui sa le suceasca, sa le invarteasca,sa le zapaceasca

oricum multumesc pentru interes

Edited by stelica
Posted

:) mda, s-ar putea sa ai dreptate.

poate in configuratia ta, ce-ti doresti nu se poate ... zic asta, vazand ca spre exemplu Carvin, pentru a obtine diverse "imperecheri" apeleaza la switch-uri suplimentare

poate asta se cere si la tine...nu stiu

bafta maxima si zi-ne cum o rezolvi