apocalipsa Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 (edited) face fata unei cantari in club fara preluare? face fata unei cantari la sala de rep? as vrea si detaliat daca da de ce daca nu de ce. a, si fara certuri stupide sau reclame ascunse. si care e cel mai galagios din toate 3: ac30cc1, ac30cc2 sau ac30cc2x? Edited March 31, 2008 by apocalipsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 face fata in sala (eu cant cu el la 3 din 10) dar in club nu cred... pur si simplu de la 7-8 in sus, nu mai e volum, e doar gain de lampa. per total nota 11 din 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Si in completare la ce a spus Felix cel mai galagios este ac30cc2x pentru ca are 2 difuzoare de randament foarte mare (Celestion Blue Alnico). Acum depinde si de cat de mare este clubul, cat de tare bate tobarul, ce sound vrei sa obtii. In general dupa ce treci cu volumul de 7-8/10 lampile de putere incep sa distorsioneze. Mie de exemplu exact soundul ala imi place. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 face fata unei cantari in club fara preluare? face fata unei cantari la sala de rep? as vrea si detaliat daca da de ce daca nu de ce. a, si fara certuri stupide sau reclame ascunse. si care e cel mai galagios din toate 3: ac30cc1, ac30cc2 sau ac30cc2x? Sau esti TARE de cap sau postul tau este RECLAMA ASCUNSA !! ia mai citeste ca s-a unplut forumul cu povesti AC30 cu lux de amanunte si linkuri la VOX story si ce-ti doresti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted April 1, 2008 Author Share Posted April 1, 2008 sunt tare de cap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts