CiocanelBloodyCIocanel Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Hewau vreau sa achizitionez o chitara care se afla in galati... omul vrea sa ii desfacem gatul ca sa fie transportul mai usor, mai sigur si mai ieftin... pentru ca nu prea avem incredere in serviciile cargus... barbarossa a avut un amp stricat de catre cargus... ce probleme pot aparea la reasamblare? (stiu... it's not the brightest ideea we've had) sfaturi la reasamblare? e cineva care are drum galati-bucuresti? platesc... alte variante nu prea sunt... nu am mai transportat niciodata astfel un instrument precum o chitara si nu stiu ce probleme pot aparea... sau daca e bine sa o puna asa... normal... pentru ca nu e cu case... asa ca e posibil sa ii rupa gatul ei sau sau nush ce... nu ma intereseaza o zgarietura doua trei... dar sa nu pateasca ceva lemnul
Soulmaster Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 am un coleg care facea drumul asta... galati - bucuresti... in fiecare sambata parca. O sa il intreb daca inca il mai face si daca are cum sa ia cu el o chitara.
CiocanelBloodyCIocanel Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 am un coleg care facea drumul asta... galati - bucuresti... in fiecare sambata parca. O sa il intreb daca inca il mai face si daca are cum sa ia cu el o chitara. multam frumos... astept raspuns...
Guest zzz Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Pai de ce nu te duci tu intr-o sambata pana in Galati ca am vazut la profil ca esti elev/student si astfel ai reducere mare la tren...te costa 40 de lei dus-intors si macar stii ca ai transportat-o cu mana ta...si asa nici nu mai trebuie sa ii desfaceti gatul...
Rincewind Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 omul vrea sa ii desfacem gatul ca sa fie transportul mai usor, mai sigur si mai ieftin... M-am distrat cu exprimarea "s-o gatuim". Dar serios vorbind, mie mi se pare o idee proasta sa demontati chitara. Nu ai mentionat despre ce chitara e vorba si poate nici nu e posibil sa demontezi gatul decat daca il tai. Oricum, banuiesc ca nu ti se pare nemaipomenita chitara daca ai fi dispus sa-ti brutalizezi viitorul instrument in halul asta. Eu personal nu as accepta in ruptul capului asa ceva. Ca doar nu e vorba de o chitara de la IKEA. Nu o cumperi in pachete plate si nu o montezi acasa cu cheia imbus. Mai bine te duci sa o iei din Galati ca daca nu, cine stie ce se intampla si ramai cu doua jumatati de chitara absolut inutile.
CiocanelBloodyCIocanel Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 e bolt-on... e vorba de o chitara ieftina... pe care vreau sa incerc niste chestii... posibil sa fie si buna... de-asta nu vreau sa o gatui intr-adevar... nu m-am gandit la varianta sa ma duc prin galati... ) am uitat ca e not that far plus ca am si alea de reducere.. pe care de altfel nu le-am folosit deloc... dar poate gasesc un intermediar... nu sunt un fan al calatoriilor cu trenul multam pt ideile de genul
dani Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 eu am trimis o chitara pe drum lung cu posta romana(mai rau)....si nu a patit nimic:) insa ce am facut...am luat cateva cutii de carton gros(gen cele in care se aduc cartushele de tigari) si am pus vreo 2 straturi de carton pe ea, cu intarituri la grif si cheitze....si nu a patit nimic:) si am dat 150 de mii pe transport.Dar de la cine o iei?...ca si eu sunt din galati...si poate il cunosc:)
CiocanelBloodyCIocanel Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 chitara o cumpar de la userul Diogrey... cu PR cre' ca a fost o chestiune de noroc... acolo pe langa pericol de maltratare mai exista si pericolul pierderii obiectului respectiv:P
Soulmaster Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Am vorbit cu tipul... se poate. Ramane sa discutam detalii...
CiocanelBloodyCIocanel Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Am vorbit cu tipul... se poate. Ramane sa discutam detalii... multam frumos vorbim pe mess mai pe seara...
Recommended Posts