www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Un Chitarist Care Musai Trebuie Ascultat(marius Pop)

Recommended Posts

Posted

mda, cu adevarat, Marius e un chitarist de exceptie :) ..dar nu cred ca trebuie prezentat pentru rgc-isti :) ....dar de Bader Oliver a auzit cineva? un alt geniu oradean, -dupa parerea mea- mai talentat ca Marius, din pacate mult prea modest, si lumea nu prea il cunoaste (sau da? :) )...oricum, daca aveti sansa, merita si el ascultat :(

Posted

Uau...astazi l-am descoperit si eu pe Bader Oliver...nu stiam de el insa tipul e chiar talentat...foarte, foarte tare... :)

Posted (edited)

merci flavius pt aprecieri,merci tuturor,cred ca sunt multi chitaristi pe rgc care trebuiesc ascultati.imi pare bine ca s-a pomenit numele lui Bader Oliver care pt mine a fost o sursa de inspiratie din punct jazzistic.mai e un nume de pomenit cum ar fi Bandi Balogh care la randul lui ne-a inspirat atat pe mine cat si pe oli in perioadele vechi.eu nu am sa fac o ierarhizare intre cei doi,pot doar sa spun ca am luat de la fiecare ce e mai bun fiind in permanenta stimulat de ceea ce e dincolo de matematica jazzistica modala,iar acea chestie se numeste FEELING.pt cine nu il cunoaste pe oliver,am onoarea sa vi-l prezint prin a posta o foarte veche piesa intr-un format vechi,la care am fost nevoit sa trag si basul.amandoi improvizam pe rand si sunt sigur ca o sa il recunoasteti,deoarece se diferentiaza mult ca stil fata de mine.sper sa va placa

Stima si respect pentru acest maiestru al chitarii:

http://www.chitarist.ro/?page_id=38

eu_si_oli.mp3

Edited by mario_d
Guest septimiu_hm
Posted (edited)

de cand Marius Pop e in Conexiuni? :)

Edited by septimiu_hm