Guest S.T.O.M.P. Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 BEHRINGER BOD100 http://www.thomann.de/gb/behringer_bod100.htm .... oare o fi buna de ceva... ca eu m-am cam aruncat cu capul inainte
hades Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 eu am avut o pedala de la behringer. UM 100 parca.. nu e stralucita, nici f buna nu e dar iti faci treaba cu ea
Guest MCMUSIC Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 La cat costa nici nu te poti astepta la o minune!
pulbur Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 eu detin o asemenea pedala,defapt varianta pt chitara electrica od100,e foarte ieftina pedala,cred k e una din cele mai ieftine pedale dar totusi e mult mai buna decat pedalele din clasa ei.E mai ieftina din cauza carcasei,are carcasa din plastic in schimb partea de jos ii din fier ...ii o pedala,sa zicem,mediocra
fakebuyer Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 m un bod100 d-asta(mi l-am luat din curiozitate) si se descurca in sensul ca nu suna rau. Pacat ca nu prea am in ce stil de muzica sa folosesc pedala asta. Tu ce vrei sa faci cu ea?
Guest Kirk Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 La banii astia ...nu te-ai aruncat cu capul inainte. O sa sune exact de cati bani ai dat pe ea. S-o folosesti sanatos.
Solarograma Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 O sa sune exact de cati bani ai dat pe ea. si cu mega muuuuuult brum/hissssssss....
Recommended Posts