www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Electroacustica + Vox Ad50vt 212?

Recommended Posts

Posted

Am o chitara electroacustica Hora reghin si vreau sa-mi iau un amplificator vox ad50vt 212 de pe mcmusic http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...dProductID=1039 . As vrea sa stiu daca au sanse sa sune bine impreuna :) pt ca nu vreau sa tin amplificatoru in garaj pana imi iau si electrica( cam pe la toamna). Cantatu se va face la volume mici (de camera) asa ca na.. nu cred sa fie vreo problema.. Am nevoie de un raspuns rpd,multumesc mult.

Posted

aha.. eu cant la acustica asta de vreo 2 ani si ceva si acuma vreau sa-mi iau electrica si amp. si le iau anul asta,dar acuma am facut rost de banii de amp si ma gandeam sa-l iau si intre timp sa ma mai joc oleaca cu el si acustica fara sa-mi zboare capu d la noise :) cum se intampla si cand bag chitara pe magnetofon(tesla) si pe urma pe boxe,dar numai la volume mari.Deci ma gandeam ca la volume mici nu prea e vreo problema...sa sune cat de cat acceptabil.

Posted (edited)

da,stiu ca exista amplificatoare speciale pt acustica, dar cred ca am explicat ce as vrea sa stiu eu,adica daca suna macar acceptabil acustica pe el ca sa ma joc un pic :) pana imi iau electrica,adica sa nu stea ampu degeaba in garaj,ca daca-i asa, mai bine il iau odata cu electrica. Na,multumesc oricum, dar cred ca o sa trebuiasca sa incerc si sa vad ca nu stiu daca a mai incercat cineva pe aici..daca da as ruga sa-mi zica si mie, ca dau comanda in cateva zile.

Edit: cred ca am rezolvat problema,pe thomann este o gama destul de larga de feedback bustere destul de ieftine si am posibilitatea sa comand printr-un magazin de aici din sv si cu ocazia asta imi iau si niste lampi de schimb pt amp etc. ex: http://www.thomann.de/de/thomann_fbesoundhole_feedback.htm

Edited by dkmg
Posted (edited)

ok,oricum o sa cant cu el dat pe undeva sub 5 watti acasa( advt-ul are output reglabil) deci nu cred ca sunt probleme. O lampa de schimb tot imi iau s-o am pe undeva prin casa desi dupa vreo 2 ani si cva cand mi s-a arde asta sigur n-o mai gasesc + alte maruntisuri: pene,tunere, ca macar sa nu-mi para rau ca am dat 300.000 taxa de transport de pe thomann :)

Edited by dkmg
Posted

daca vrei doar sa studiezi, amp-ul ar trebui sa aiba si o iesire pt. casti. in plus, are un feature misto - posti sa reglezi puterea de la un pot din spate, in asa fel incat sa canti cu pot-ul de volum la blana si el sa-ti dea 3 watt. asa ca nu-ti face probleme, pune mana si canta si spor la studiu. nu ai de ce sa-ti faci probleme asa complexe si nu, nu mai ai nevoie de altceva (alte device-uri), ci doar de chef de munca.

spor.