Guest Adriani Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Sambata, 16 februarie ora 21 la Big Mamou avem prima sedinta de sindikat din acest an. Biroul executiv, adica: Adi Manolovici - presedinte Cristi Dumitru alias Take - secretar Codrut Andrei - casier Felix Sfura - vicepresedinte, va asteapta cu drag si va ureaza: Keep On Rockin' !
horica Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 venim,venim.... da' cofrajele de oua,cofrajele,da, de unde le-ati luat??? bafta maxima ,adi. ne vedem sigur! rock on
Guest Adriani Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 venim,venim....da' cofrajele de oua,cofrajele,da, de unde le-ati luat??? bafta maxima ,adi. ne vedem sigur! rock on Va asteptam. Imi pare rau ca nu pot ajunge la voi ( cu o zi inainte ) dar promit sa recuperez. Cofrajele nu-s de la Cornu ci de la tonetele de oua din piatza Moghiorosh! Keep On Rockin' !
CiocanelBloodyCIocanel Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 :) ruoc! whoa... ce de cofraje.... ps/ pe site am vazut...... printre ibanez, jackson si godin... o hora care-i ideea?
Guest Adriani Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 :) ruoc! whoa... ce de cofraje.... ps/ pe site am vazut...... printre ibanez, jackson si godin... o hora care-i ideea? Chitara in cauza ( Reggie ), este un caz fericit al productiilor de la Reghin, ultima din chitarile rezultate in urma colaborarii mele cu Reghin din 2000-2002. Am avut 5 normale si un double six dar le-am vandut rand pe rand. Pe asta n-o dau, o pastrez ca amintire ! Anyway, suna f. bine, nu falseaza si nu in ultimul rand este f. bine echilibrata la distanta corzi-grif. SUCCES MARE! Iti multumim. Te asteptam la rock !
Mosh Craciun Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 da' cofrajele de oua,cofrajele,da, de unde le-ati luat??? cre ca din piatza...pline cu oua :)
Recommended Posts