Guest Superman Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 La minunatia asta ce cabinet recomandati? Ma gandesc sa cumpar un set d-asta cred ca ai nevoie si de preamp nu crezi si u? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blackraven Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 am o problema. am senzatia ca anumite coarde pe chitara nu au tensiunea corecta dar ele sunt acordate cum trebuie. standard EBGDAE. ce ar trebui sa fac? se simte clar cum coarda B e cam slaba in tensiune si ma deranjeaza chestia asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 Schimba corzile ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blackraven Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 (edited) le-am schimbat de curand. 0.09 - 0.42. de la inceput, de cand am schimbat coardele, era chestia asta. Edited April 5, 2008 by blackraven Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blackraven Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 tocmai am schimb coard si la fel. ceva imi spune ca nu era de la coarda:)). apropo, asta nu la Ibanezu' de vanzare. e la un squire copie strat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blackraven Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 nimeni? :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 am o problema. am senzatia ca anumite coarde pe chitara nu au tensiunea corecta dar ele sunt acordate cum trebuie. standard EBGDAE. ce ar trebui sa fac? se simte clar cum coarda B e cam slaba in tensiune si ma deranjeaza chestia asta. apasa tasta 4 de pe goarda G si ar trebui sa sune la fel cu B`ul cu probleme. daca suna la fel ... doar ti se pare ca nu are tensiunea normala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trigger Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 am o problema. am senzatia ca anumite coarde pe chitara nu au tensiunea corecta dar ele sunt acordate cum trebuie. standard EBGDAE. ce ar trebui sa fac? se simte clar cum coarda B e cam slaba in tensiune si ma deranjeaza chestia asta. Vezi daca este reglata inaltimea corzilor, daca de exemplu coarda de care spui este are o distanta mai mica fata de grif decat celelalte este posibil sa-ti dea senzatia ca are tensiunea mai mica. ... am zis si eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts