Killahead Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 @TB_TM & Geiger Baieti, sunt FORTE mandru de ce ati facut. Asta nu e nici o vrajeala sau un text de prin reviste. Eu cand sunt mandru de cineva, ma manifest Respect, respect respect! All thumbs up!
TB_TM Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Thanks Guys... Noroc cu Geiger ca eu nu stiu cand o sa am timp sa fac ceva cu backing-ul... bravo, nene
Muky Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Frumoasa ideea! Bravo! Geiger o sugestie: incearca sa te tii de ritmul tobei la partea aia de intro, eu am senzatia ca ascult doua masuri diferite. Da poate o fi de la latente sau mi s-a blegit mie urechea . Da oricum ar fi, e
Geiger Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 (edited) Multumesc Muky, tot ce este defazat este datorat lipsei mele de rabdare in a suprapune corect partea de chitara peste negativ. De remarcat ca din toata defazarea aia de piesa, tu ai sesizat numai inceputul Nu am experienta si este doar un demo, chiar daca este un vis implinit Le multumesc celor care m-au incurajat mereu!! Edited May 4, 2006 by Geiger
michel2233 Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Ascult acum TB_TM & Geiger .. nu pot sa ascult si restul dar am vrut in mod special sa va aud .. nu prea imi vine sa cred ce aud acolo .. va stiu pe amandoi de multa vreme si cred ca cei care va stiu la fel ca mine sunt de acord ca ati facut o treaba excelenta ... frumoasa colaborare. Felicitari! La reauzire!
TB_TM Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Cand am facut backing-ul ala cam asa ceva aveam in minte...
Geiger Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 (edited) GIGIGIGIGIGIGIGIGI Nice one!! Ma intrebam.. daca le-am suprapune, ar iesi hitul verii? Edited May 4, 2006 by Geiger
Guest HAZARD Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 GIGIGIGIGIGIGIGIGI Nice one!! Ma intrebam.. daca le-am suprapune, ar iesi hitul verii? Super sincere felicitari si nu ... nu suprapune pastreaza originalul ma refer la idee
Guest 9_lives_of_innocence Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 (edited) @ geiger cu toate ca nu stiu de ce nu pot asculta piesa (sorry for that) pun pariu ca e misto! ps sa nu uiti ca mai tre' sa facem si noi ceva Edited May 4, 2006 by 9_lives_of_innocence
Guest 9_lives_of_innocence Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 @ geiger hehe, hai ca am reusit sa o si ascult. e faina piesa!
Guest Tzetze_harp Posted May 5, 2006 Posted May 5, 2006 m-am gandit sa bag si yo cate ceva aici...tot mai jazzy, facut pe un negativ gasit nustiu-unde...soft melodia,placuta... Foarte interesant ceeace am ascultat la tine...Mi-ar face mare placere sa incercam ceva impreuna.. Cu respect,Tzetze Soare, e amiaza, orasul obosit "toarce" ca o pisica... Iata o recenta compozitie! Felicitari...e f mishto piesa !
michel2233 Posted May 5, 2006 Posted May 5, 2006 una si de la mine, y'all know this one ilun ... frumos frumos .. pe la 2:28 hmm ..nu-mi place cum rezolvi fraza .. dar tine doar vreo 3 secunde asa ca nu-i bai ... in rest .. felicitari!
Guest andreistoica Posted May 5, 2006 Posted May 5, 2006 solo_harvester_of_sorrow_.mp3 solo_harvester_of_sorrow_.mp3 cum suna ah-urile alea? de 2 zile am invatzat cum se fac... e bine pt inceput? dar solo-ul? artificial_harmonics.mp3
Guest seraphx Posted May 5, 2006 Posted May 5, 2006 nu imi place tonu la solou deloc ,si oricum zic ca mai ai de lucrat sa sune mai curat si cu un tempo mai bun , mai incearca , bafta !
Muky Posted May 5, 2006 Posted May 5, 2006 Muky iar a uitat de noi.. Nici vorba , numai ca din pacate nu prea mai am timp si de cantat. Doar cand mai doarme mesterul ala mic...ca acum...La ora asta pun si eu de una pentru somn . Un sirop cum ar zice unii...din pacate nu a iesit cum trebuie, dar nu cred sa mai apuc repede sa o mai inregistrez odata asa ca... Amertume4_Kleynjans.mp3
michel2233 Posted May 5, 2006 Posted May 5, 2006 Nici vorba , numai ca din pacate nu prea mai am timp si de cantat. Doar cand mai doarme mesterul ala mic...ca acum...La ora asta pun si eu de una pentru somn . Un sirop cum ar zice unii...din pacate nu a iesit cum trebuie, dar nu cred sa mai apuc repede sa o mai inregistrez odata asa ca... Doamne .. multumesc Muky .. ce frumoasa este ... mai mai ca as vrea sa-ti fiu ala micu ... sa adorm seara pe muzica lui tata ..
Geiger Posted May 5, 2006 Posted May 5, 2006 (edited) Moaaaama Muky ce le stii pe clasica! Imi place! Edited May 5, 2006 by Geiger
ilun Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 (edited) Foarte interesant ceeace am ascultat la tine...Mi-ar face mare placere sa incercam ceva impreuna.. Cu respect,Tzetze ...pai am incercat deja, la casa eliad cu old news ...a fost scurt, da frumos Edited May 6, 2006 by ilun
ilun Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 inca ceva facut la minima rezistenta, de dragu efectelor...poate e o idee cam lunga Ambiental.mp3
Guest dmc Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 inca ceva facut la minima rezistenta, de dragu efectelor...poate e o idee cam lunga cea mai tare chestie pe care am ascultat-o de la tine. m-o uns la suflet
ilun Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 cea mai tare chestie pe care am ascultat-o de la tine. m-o uns la suflet wow, that good, chiar nu ma asteptam la asa ceva ...sa traiesti, multam!
Guest leo2pop Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 nemaisemnindnimicdecevavrememamginditcaarficazulsamaipunsieucevaproaspat
ilun Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 si acum, ca sa stric impresia buna lasata unora , mai bag ceva...HAUS hAUS ilun_DirtyClean.mp3
Guest hututui Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 si acum, ca sa stric impresia buna lasata unora , mai bag ceva...HAUS hAUS mama cat e de misto. imi plac mult combinatiile de chitara electrica cu ritmuri de haus! e mai greu decat pare sa faci ceva coerent. bafta in continuare si mai baga piese de astea, ca mie unul imi plac.
ilun Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 LOL, se pare ca tot nu reusesc sa las impresii proaste ...eh well, atunci mai bag
Guest Something_Wild Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 salutare! am mai facut si eu o melodie si m-am straduit sa o fac sa se auda mai bine dar nu ce draq mi-a iesit.....eu deja m-am obisnuit cu placa mea audio care baraie pe toate partile... in rest.....las la apreciarea dumneavoastra....
Recommended Posts