www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Guest Baumwolle
Posted

Felicitari, Tibi si Lupu'! :)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Multumesc Muky, tot ce este defazat este datorat lipsei mele de rabdare in a suprapune corect partea de chitara peste negativ. De remarcat ca din toata defazarea aia de piesa, tu ai sesizat numai inceputul :) Nu am experienta si este doar un demo, chiar daca este un vis implinit :) Le multumesc celor care m-au incurajat mereu!!

Edited by Geiger
Posted

Ascult acum TB_TM & Geiger .. nu pot sa ascult si restul dar am vrut in mod special sa va aud .. nu prea imi vine sa cred ce aud acolo .. va stiu pe amandoi de multa vreme si cred ca cei care va stiu la fel ca mine sunt de acord ca ati facut o treaba excelenta ... frumoasa colaborare. Felicitari! La reauzire!

Guest HAZARD
Posted

:) GIGIGIGIGIGIGIGIGI :)

B) Nice one!! :) Ma intrebam.. daca le-am suprapune, ar iesi hitul verii? :(

Super :o sincere felicitari si nu ... nu suprapune ;) pastreaza originalul ;) ma refer la idee

Guest 9_lives_of_innocence
Posted (edited)

@ geiger

cu toate ca nu stiu de ce nu pot asculta piesa (sorry for that) pun pariu ca e misto!

ps sa nu uiti ca mai tre' sa facem si noi ceva :)

Edited by 9_lives_of_innocence
Guest 9_lives_of_innocence
Posted

@ geiger hehe, hai ca am reusit sa o si ascult. e faina piesa! :)

Guest Tzetze_harp
Posted

m-am gandit sa bag si yo cate ceva aici...tot mai jazzy, facut pe un negativ gasit nustiu-unde...soft melodia,placuta...

Foarte interesant ceeace am ascultat la tine...Mi-ar face mare placere sa incercam ceva impreuna..

Cu respect,Tzetze

Soare, e amiaza, orasul obosit "toarce" ca o pisica...

Iata o recenta compozitie!

Felicitari...e f mishto piesa !

Guest seraphx
Posted

nu imi place tonu la solou deloc ,si oricum zic ca mai ai de lucrat sa sune mai curat si cu un tempo mai bun , mai incearca , bafta !

Posted

Nici vorba :), numai ca din pacate nu prea mai am timp si de cantat. Doar cand mai doarme mesterul ala mic...ca acum...La ora asta pun si eu de una pentru somn :).

Un sirop cum ar zice unii...din pacate nu a iesit cum trebuie, dar nu cred sa mai apuc repede sa o mai inregistrez odata asa ca...

Doamne .. multumesc Muky .. ce frumoasa este ... mai mai ca as vrea sa-ti fiu ala micu ... sa adorm seara pe muzica lui tata ..

Guest dmc
Posted

inca ceva facut la minima rezistenta, de dragu efectelor...poate e o idee cam lunga :)

cea mai tare chestie pe care am ascultat-o de la tine. m-o uns la suflet :)

Guest leo2pop
Posted
:) nemaisemnindnimicdecevavrememamginditcaarficazulsamaipunsieucevaproaspat :)
Guest leo2pop
Posted
:) si inca unul... :)
Guest hututui
Posted

si acum, ca sa stric impresia buna lasata unora :) , mai bag ceva...HAUS hAUS :):)

mama cat e de misto. imi plac mult combinatiile de chitara electrica cu ritmuri de haus! e mai greu decat pare sa faci ceva coerent. bafta in continuare si mai baga piese de astea, ca mie unul imi plac.

Guest Something_Wild
Posted

salutare! am mai facut si eu o melodie si m-am straduit sa o fac sa se auda mai bine dar nu ce draq mi-a iesit.....eu deja m-am obisnuit cu placa mea audio care baraie pe toate partile... :)

in rest.....las la apreciarea dumneavoastra....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.