Metabog Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 (edited) Melodie "traditionala" turceasca facuta metal de mine si de un coleg (la voce). Deci profu de turca ne-a zis sa cantam o melodie in turca ca sa nu ne lase corijenti/corigenti(in fine). Nu cred ca se astepta la power metal :-)) Edited January 27, 2008 by Metabog
Cosu Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Bravo dom'le! Suna bine bine bine! Ai radacini pe la Liceul international de informatica? Parca acolo se facea turca ...
Metabog Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Bravo dom'le! Suna bine bine bine!Ai radacini pe la Liceul international de informatica? Parca acolo se facea turca ... Da, sunt la International in CTA. Mersi de review! Nu prea stiu o boaba de turca insa :-))
Cosu Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Poti sa ne dai un link sa auzim si piesa originala? Am gasit doar preluarea asta care e cam moderna
Metabog Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 (edited) Poti sa ne dai un link sa auzim si piesa originala?Am gasit doar preluarea asta care e cam moderna Pai pe asta o stim si noi, din cate stiu eu Ceylan e o poezie traditionala sau ceva in genul asta. In orice caz, profu a fost distrus azi, o asculta singur la el in birou cu volumul la maxim se auzea in tot holul :-)) a zis ca e mai marfa ca originala . Si presupun ca a aratat-o la alte clase ca treceau unii azi pe langa noi si mormaiau melodia Oricum piesa se potrivea bine cu power metal, are un ritm care suna cat de cat medieval (sau ceva). edit: si ne-a oferit o excursie platita de ei in turcia ca sa cantam :-)))) olimpiada de talent sau ceva de genul asta. Edited January 28, 2008 by Metabog
razvanciub8a Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 melodia suna fain... pacat ca turca e o limba asa de stalcita ... zici ca vorbeste cineva cu o pruna in gura
Metabog Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 (edited) melodia suna fain... pacat ca turca e o limba asa de stalcita ... zici ca vorbeste cineva cu o pruna in gura cam asa e. Intotdeauna am vrut sa fac o piesa in Sindarin (limba creata de Tolkien), dar nu am avut ocazia. Cred ca s-ar potrivit perfect pentru power metal sau prog. Edited January 28, 2008 by Metabog
Guest mor_tu Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 PREA TARE! nu conteaza ca e in turca, ca si-asa pun pariu ca mai nimeni de pe forum nu pricepe o iota din ce canti/cantati. ai putea foarte bine sa zici ca e Sindarin, ca te-am crede
Doctor X Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 (edited) nu conteaza ca e in turca, ca si-asa pun pariu ca mai nimeni de pe forum nu pricepe o iota din ce canti/cantati. Ei nu... Ender, i-auzi! Fa-le o analiza gramaticala si de pronuntie. PS: Iyi akºamlar! Edited January 29, 2008 by Doctor X
Guest mor_tu Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Ei nu... Ender, i-auzi! Fa-le o analiza gramaticala si de pronuntie. PS: Iyi akºamlar! rectific. EU nu pricep o iota din turca . si da, imi place placinta
Metabog Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 rectific. EU nu pricep o iota din turca . si da, imi place placinta Lol, iyi aksamlar inseamna buna seara.
Metabog Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 (edited) Din seria Turkish Metal: piesa asta se numeste Cem Karaca - Allah Yar piesa originala: http://www.youtube.com/watch?v=tjkFX2z64HQ Piesa mea e defapt un negativ pentru un coleg (cel care canta pe piesa dinainte), pe care o sa cante la un concurs. Sambata/duminica o sa postez inca o piesa din seria asta (Kardelen), dupa care termin. Sper sa iau in sfarsit un 10 la turca si sa ma lase proful in pace. Edited March 11, 2008 by Metabog
Guest evil eye Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 hahaha ce tare!! Bravo!! fiind turc mi-a facut placere sa vad asta pe forum. hai sa va mai trimit si eu niste chestii: sebnem ferah :http://www.youtube.com/watch?v=Xl8rHxiM55o :http://www.youtube.com/watch?v=avdUFcKf5Q0&feature=related uitasem de pentagram :http://www.youtube.com/watch?v=pzt_iHszLDE ;
marduk Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 asta da proiect pentru scoala am facut si eu la facultate o istorie a heavy metalului cu suport audio si am dat pe spate toata seria...plus proful care mi-a dat 10 chiar daca habar n-aveam ce-i ala semanatorism ( ale dreq curente ale secolului 20....eu mis cu antichitatea )
Recommended Posts