Doctor X Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 "You can use the ‘Buy It Now’ option (£650)." Banuiesc si io ca nu ramane la 247 GBP; o sa urce probabil pana la pretul cerut de vanzator, pentru ca merita. Era doar o constatare. Amara, ce-i drept. Off-topic: Apropo, cat te-a costat Schecter-ul tau (cu tot cu transport, vama, etc.) si, mai important, de unde ai luat-o? Si cum de are EMG (parca in catalog are SD)?
George Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 E luata de pe Ebay si m-a costat cu totul peste 700 Euro. Emg are ptr ca i-am pus eu. Acum regret un pic pentru ca si cu pasive suna fenomenal. Dar o sa imi fac si un Les Paul cu pasive Seymour in viitorul financiar indepartat
Doctor X Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Multam, George! Sper ca in viitorul apropiat sa intru si eu in clubul posesorilor de Schecter. Ca mi s-a pus o pata maaaare de tot!
Doctor X Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 @george: S-a terminat licitatia. 450 de GBP (aprox. 660 euroi). Deci n-a fost chiar rau.
Guest seraphx Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 oameni buni , in legatura cu ebay daca cineva a cumparat ceva dp site , poate sa imi zica si mie , in afar d transportul etc care e mentionat pretu (in jur d 75-100$ pt sua ) , mai s adauga alte taxe de ex tre sa platesc vama ceva ?
Cosu Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Revin astazi cu niste Ţepe pe ebay! Meniul de azi include IBANEZ JEM Iata cum se prezinta : http://cgi.ebay.co.uk/LAUDABLE-ELECTRIC-GU...1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...item=7390819666 Prima este o asa zisa chitara Ibanez Jem. Ibanez nu face asemenea chitare. Dovezi : culoarea, puntea , forma imperfecta. A 2a e criminala. Este vanduta sub titlul de "epiphone". Forma este alta decat la jem (a se nota spatiul dintre marginea chitarei si monkey grip ce la jem este ceva mai mic). Inlayul nu este din sidef ci din material obisnuit (probabil plastic nici macar M-O-P). Winning bidul este de 1lira , evident facut de un al 2lea cont fantoma pentru a ridica ratingul teparului. Beware! PS: teapa x 2 priviti si pretul de shipping
Recommended Posts