Guest Narco Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 incerc sa cant the man who sold the world - nirvana ... dupa introducerea aia intrii pe acorduri ... si dai de .... F F chop F F si asa mai departe apoi intrii pe A cu aceasi tehnica si Dm .... ma rog ideea e ca cant piesa dar fara chopurile alea ... nu prea pot sa dau strum strum apoi sa palmez si sa dau strum .. vreau cateva sugetii cum sa imi fie mai usor sa cant asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
BCRich Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 sa exersezi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega.deb Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 practice makes perfect .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Narco Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 practice makes perfect .... yeah right ... am sa o tot frec pana imi iese ) deja mi sa mi obisnuit mana cu asa zisa palmatie la note thnks Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Vezi ca piesa e a lui David Bowie. Scuze pt. offtopic, ma gandesc ca e un lucru pe care nu multi il stiu, aparent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 Discutiile de genul Trupa/Artistul X sunt buni iar Y e varza cu carne nu isi au locul pe sectiunea de incepatori. Ca bonus Morgan ia o pauza de o luna pentru offtopicuri repetate, jigniri, si iarasi offtopicuri. Narco calmeaza-te. E prima abatare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts