catalinsapasu Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Un mic tutorial despre cum se schimba freturile la o chitara step 1 - step 2 - step 3 - step 4 - step 5 -
alexyz Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Un mic tutorial despre cum se schimba freturile la o chitara step 1 - step 2 - step 3 - step 4 - step 5 - sau despre cum NU se schimba...Doamne
alexyz Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 mie mi se pare chiar fain. de ce nu? ca le-a smuls cu un cleste, ca nu o sa iti iasa in veci fretboardul plan dc folosesti acea ingeniosa metoda si ti se balangane chitara in toate partile,pt ca dc presezi tastele cu menghina aia strici lemnu pe dinauntru chitarii... si mai stiu eu ce alte atrocitati s-au mai comis pe acolo...nu m-a tinut sa ma uit la toate filmuletzele in intregime, sunt mai slab de inger asa...
catalinsapasu Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 N-am zis ca o sa iasa. Omul e singurul pe care l-am gasit si care are si prezentare video. L-am cautat din dorinta de a schimba (singur) fret-urile la un Reghin.
Stimpson J. Cat Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 (edited) Ma baieti, io de felul meu sunt mai incepator asa in ale chitarii. Da' daca-mi face vreunul asta la chitara, il bat. Edited January 17, 2008 by Stimpson J. Cat
mega.deb Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 io stiam ca se incalzesc freturile ... pana ce se face "lipiciul" mai maleabil.... etc... ma rog @ j.CAt ... SI EU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! @ j.CAt 2 p.s. fan ramms+ein ?
apocalipsa Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 mai baieti alea e maini de profesionist. ma duc sa iau si eu clestele...
mega.deb Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 nici macar nu a pus o banda adeziva pe tastiera sa nu o zgarie .... defapt ... am uitat ca o da cu glasspaper ... era mai sexy dak folosea un CROW BAR !!!
DeatH Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Intrebarea mea e: de ce ai schimba tastele la o clasica? Se uzeaza asa tare de la corzile de plastic?
maur Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 (edited) Intrebarea mea e: de ce ai schimba tastele la o clasica? Se uzeaza asa tare de la corzile de plastic? chiar...de ce? LE: ...si sa faci asha ceva la un gibson de vreo 8000 de euroi... Edited February 6, 2008 by maur
DeatH Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 chiar...de ce?LE: ...si sa faci asha ceva la un gibson de vreo 8000 de euroi... Pai, daca ai 8000E sa dai pe respectivul Gibson, ai cateva sute pentru un refret meserias
maur Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Pai, daca ai 8000E sa dai pe respectivul Gibson, ai cateva sute pentru un refret meserias da man, dar ideea era ca operatiunea sa excluda un meserias...doar sa pui clestele ala polizat pe o chitara de 8000...
DeatH Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 da man, dar ideea era ca operatiunea sa excluda un meserias...doar sa pui clestele ala polizat pe o chitara de 8000... Iti dai seama ca ar fi starnit de 1000 de ori mai multe reactii ostile din partea membrilor youtube, si nu numai
Blackthorn Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Ce-i asta, film de groaza? Cred ca nici cel mai amarat placaj de chitara nu merita un tratament de genul ala. Omul e dus rau de tot.
razvanciub8a Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 asta e crima cu premeditare ... dar totusi tipu' lucreaza destul de "migalos" ... nu as face asa cv unei chitari electrice ... doar sa n'ai ce face cu banii...
alexyz Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 asta e crima cu premeditare ... dar totusi tipu' lucreaza destul de "migalos" ... nu as face asa cv unei chitari electrice ... doar sa n'ai ce face cu banii... dc n-ai ce face cu banii ii dai unui lutier sa ti le schimbe meserias! KIDS, DON'T TRY THIS AT HOME!
Guest misanthropia Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Nici pe Ogrish.com sau rotten.com nu m-ma simtit asa...Numai clestele ala....ce barbarie!
kapak Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 omu' e chiar meserias, nu numai ca stie ce face dar are si sculele necesare. motivul, asa cum il vad eu, este ca griful era vopsit in negru iar el a vrut sa il faca natur. tastele montate par sa fie aceleasi, pentru ca doar le-a pilit marginile putin. daca ar fi fost noi, intai le punea si abia apoi le taia. faptul ca le scoate cu un cleste nu este relevant, atat timp cat nu stim cat a costat clestele ala de fapt ca sa lacuiesti la pensula nu e tocmai facil cand magazinele sunt pline de spray-uri. sau putea folosi o scula de lacuit pe baza de aer compresat. concluzia mea> se pricepe!
Recommended Posts