Stefan Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 s0rine am gasit in sfarsit melodia pe care ai cantat-o si u, si ce pot sa spun, este absolut dementiala. nu ma inveti si pe mine sa o cant? plzzzz .. pe bune daca stie careva sa o cante, sau are vreun tab sau ceva plz vreau si eu.. dau o bere ..... bine bine hai ca dau 2 dar cu conditia sa plecati intregi acasa foarte pe bune este chiar faina.. plz i wanna learn it. s0rin ? Edit: ce tampit sunt, m-a luat valul si nu am zis cum se cheama melodia (in numele topic am scris si alta melodie, " Ma doare maseaua" rog un mod sa schimbe numele in " Am pneumonie" multumesc anticipat) Am Pneumonie - Alexandru Andries
s0rin Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 proof ti-am cam explicat piesa in postul tau cu arpegiile, aia e varianta simplificata, daca vrei sa o inveti asa cum o cant eu ,scrie-mi.tab-uri nu o sa gasesti te asigur eu,am cautat si eu Andries si nu exista nici unul pana cand am vorbit cu tipul de la acorduri.ro si a facut el unul sau doua insa nu cunosc piesele, asa ca intre timp am mai invatat si eu (chitara)si am scos eu piesa.daca vrei" ma doarea maseaua" o stiu si aia:).daca ai cumva nevoie de piesa in original..fa un semn.
NiNjA Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Hai sa nu promovam pirateria asa pe fata. Nu ca n-as fi de acord cu ea... Sa le purtam pe privat de-acum incolo.
Stefan Posted February 8, 2005 Author Posted February 8, 2005 s0rin chiar te-as ruga daca ai timp, sa imi explici cam cum e... ti-am zis in limita timpului tau disponibil... io vreau sa le invat pe amandoua, sunt super marfa.. cred ca o sa rad singur daca le invat
cearny Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Mda, Addicted a zis ceva bun (scuze de Offtopic, btw). De-acum daca e vroba de piraterie, mai ales piraterie muzicala, va rog totusi pe PM-uri.
s0rin Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 addicted,cearny aveti dreptate cu pirateria ..insa eu ma refeream la piesa in original cantata de mine proof _ versurile sunt astea: Am pneumonie Am pneumonie, Doctorul mi-a zis că n-am... Am pneumonie, Doctorul mi-a zis că n-am... Dar s-a uitat la mine Cam cum te uiţi tu pe geam, De un' să ştie De pneumonie ? Am vorbit cu-o soră, Mi-a zis: "Nu ştiu ce să-ţi zic !" Am vorbit cu-o soră, Mi-a zis :"Nu ştiu ce să-ţi zic ! Pentru pojar eşti cam mare, Pentru pneumonie eşti mic, Şi ce-ţi trebuie ţie Pneumonie ?" Miliţianul din colţ M-a privit cam încurcat... Miliţianul din colţ M-a privit cam încurcat: Nu era sigur dacă Trebuie sau nu să fiu arestat. "Pentru pneumonie Se dă puşcărie ?" M-a-ntrebat. Am citit într-o carte Despre "cum să ne-ngrijim" Am citit într-o carte Despre "cum să ne-ngrijim" Că pneumonia Făcea ravagii în celălalt regim: Din trei în trei sicrie, O pneumonie ! Tare, tare mi-e frică, Deşi-am păşit într-un nou cincinal, Tare, tare mi-e frică, Deşi-am păşit într-un nou cincinal, Din vechiul regim să nu fi rămas urme Nelichidate total Şi-n special mi-e mie De pneumonie ! o sa iti ia o saptamana sa inveti versurile acordurile sunt: E7 A7 E7 E7 A7 A7 E7 E7 B7 A7 E7 daca ai nevoie de detalii ...da o veste.
Stefan Posted February 9, 2005 Author Posted February 9, 2005 pai as avea o intrebare.. cum vin acordurile pe versuri? nu prea ma prind.. si inca ceva... in clipul tau tu faci niste coborari... de la tasta 7 cred pana la 1... ai cum sa faci un mic tab cu alea? mersi inca o data
s0rin Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 deci proof..vin cam asa: (B7) Am (E)pneumonie, (A7)Doctorul mi-a zis că(E) n-am...(E) Am(A7) pneumonie, (A7) Doctorul mi-a zis că(E) n-am...(E) Dar s-a(B7) uitat la mine (A7) Cam cum te uiţi tu pe (E)geam, De un' să ştie De pneumonie ?
Stefan Posted February 13, 2005 Author Posted February 13, 2005 mersi man.. o sa incerc zilele astea sa vad daca iese ceva ... inca o data mii de multumiri
Cosu Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 s0rin acolo e un turnaround nu ? poti pune un mic tab ?
s0rin Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 voi cum il faceti tab-ul? ce folositi? ca eu nu m-am ocupat de asa ceva pana acum. cosu ai dreptate e un tournaround acolo folosit si ca intro .
s0rin Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 deci: |---------------------2-2 |---------------------0-0 |--4-3-2-1----------2-2 |---------------------1-1 |--5-4-3-2---0-1-2-2-2 |-----------4------------ cam asa ceva..eu asa incep incep piesa si sper sa va dati seama unde apare si in cantec
Cosu Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 s0rin pentru realizarea de taburi ai putea sa incerci guitar pro (shareware) sau power tab (free). ca mare avantaj un tab realizat in unul din programele astea poate fi ascultat via midi . de asemenea poti sa faci export si sa obtii un frumos ascii tab multumesc pentru osteneala
Recommended Posts