malex Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Vreau sa stiu - pentru propria-mi curozitate - care ar fi alegerea voastra intre doua chitare cu aceleasi specificatii tehnice (lemn, doze, dimensiuni grif, chei, etc): 1. LTD Deluxe (serie 1000) fabricata in Coreea 2. ESP Standard Series fabricata in Japonia (~ +500 USD fata de prima) Nu-mi spuneti ca de banii aia in plus iti iei cine stie ce efecte sau amp. Ramaneti la chitare bafta
pixy Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 (edited) io as alege standardu ca deluxe are niste grafice pe margine(binding) care mi se pare de tot kktu, si nu le suport.deci seria deluxe o prefer cel mai putin.dar doar din motivu asta.altfel evident c-as fi ales pasta ca are aceleasi caracteristici si sunt cam la aceiasi calitate. Edited October 31, 2005 by pixy
Elethan Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Eu mi-as lua un schecter si i-as pune niste doze ca lumea. On-topic, si eu as alege tot standard ESP.Chit ca mananc biscuiti o luna intreaga sa strang cei 500$ in plus, dar merita
cearny Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Hai malex, mai rezista oleaca. Macar ca, din cate stiu, toate Standard-urile vin si cu hardshell case Edit: ...si bistuitii aia Ulpia sunt buni-buni-buni
Susceptor Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 eu am ltd deluxe si cred ca as alege chitara asta (nu standard) si mi-as schimba doza din neck cu banii aia (in plus pt esp standard) si mi-ar si ramane niste banuti @pixy: bindingul face tot farmecul @offtopic@malex: de ce nu vrei un ran custom? de curiozitate....
Guest dmc Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 (edited) Nu sunt anti-ESP, dar binding-ul de pe ltd deluxe mi se pare oribil. Din seria standard imi place Eclipse II, e superba chitara aia. Evindent versiunea cu Duncans . Edited October 31, 2005 by dmc
pixy Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 @pixy: bindingul face tot farmecul @dyster skog: mie kkturile alea colorate de pe margini nu-mi plac de nici o culoare. mi se par kitsch. dar, lasand asta la o parte m 1000 deluxe ce ai tu e o gtr extraordinara si evident ca daca s-ar ivi ocazia s-o am n-as fi nebun sa zic ca n-o vreau din cauza alora.insa, io ma refream la ce-as alege intre ce s-a propus....as merge pe standard(mai ales viper standard )
malex Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 (edited) @offtopic@malex: de ce nu vrei un ran custom? de curiozitate.... simplu... pentru ca-i mai scump decat ESP (am cerut cotatie) Edited October 31, 2005 by malex
malex Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 malex cat ti-a zis dariusz ca dureaza ? 5 luni din momentul in care primeste jumate din bani
malex Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 la ce forma te gandesti ? Eclipse cumva? Horizon II NT MH 1000 (sau chiar si H 1000) in toate variantele, cu Duncan
malex Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 ati avea sânge s-o luati de pe ebay? http://cgi.ebay.com/ESP-GUITAR-HORIZON-NT-...1QQcmdZViewItem ...ca pe mine, sincer, ma cam strange-n spate
cearny Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 59 de pozitive (din 59!!!), 25 in ultima luna. Wtf, tipul e beton
malex Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 59 de pozitive (din 59!!!), 25 in ultima luna. Wtf, tipul e beton da cearny, da uite'te ce a vandut pana acum ... numai valori mici si pare-mi-se ca totul e soft piratat d-aia ma strange-n spate
Cosu Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 si cel mai dubios e textul de prezentare. uita-te cate greseli face : dezacorduri sau constructii fara sens(Guitar is lake new) malex mai asteapta
Shadow Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 bai adi, nu te bagi sa zici si tu o vb-doua despre chitara aia(m-1000)...ca doar esti fericitul ei posesor . am cantat si io pe chitara ltd m1000 si mi s-a parut tare ca sunet...dar apropo de bindinguri - si mie mi s-au parut cam freaky
Adi Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Pai ce sa zic despre ea mai mult decat am spus in review. Este intr-adevar o chitara foarte buna. Pentru intrebarea lui malex... Dintre ce a expus acolo ca posibilitati clar nu as alege H-1000 din simplul fapt ca mi se pare oribil headstock-ul. Altfel, toate 3 sunt cam tot p-acolo. Horizon-ul are un finish foarte misto ( DBSB ), push-pull coil tap, ebony fretboard si e made in Japan. Parerea mea e ca merita banii in plus. De fapt si eu am stat sa ma gandesc intre EC-1000 si Eclipse II pentru urmatoarea mea chitara ( cand s-o putea ) si m-am hotarat pe Eclipse II. Este evident totusi ca ESP Standard > LTD Deluxe, chiar si strict prin prisma echiparii. Poate exceptie sa faca tocmai M-1000 care are avantajul de a fi neck-thru fata de M-II care se gaseste neck-thru doar in Japonia din cate am observat eu. Cat despre binding-ul de pe LTD Deluxe, in speta M-1000... Ma rog, mie imi place. De gustibus...
MichiBass Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Orice scula din Japan e mai buna decat Korea, dar si Korea e OK. Eu zic sa le incerci daca ai unde...
Recommended Posts