www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vreau sa stiu - pentru propria-mi curozitate - care ar fi alegerea voastra intre doua chitare cu aceleasi specificatii tehnice (lemn, doze, dimensiuni grif, chei, etc):

1. LTD Deluxe (serie 1000) fabricata in Coreea

2. ESP Standard Series fabricata in Japonia (~ +500 USD fata de prima)

Nu-mi spuneti ca de banii aia in plus iti iei cine stie ce efecte sau amp. Ramaneti la chitare :)

bafta :)

Posted (edited)

io as alege standardu ca deluxe are niste grafice pe margine(binding) care mi se pare de tot kktu, si nu le suport.deci seria deluxe o prefer cel mai putin.dar doar din motivu asta.altfel evident c-as fi ales pasta ca are aceleasi caracteristici si sunt cam la aceiasi calitate.

Edited by pixy
Posted (edited)

Nu sunt anti-ESP, dar binding-ul de pe ltd deluxe mi se pare oribil. Din seria standard imi place Eclipse II, e superba chitara aia. Evindent versiunea cu Duncans :) .

Edited by dmc
Posted

@pixy: bindingul face tot farmecul :)

@dyster skog: mie kkturile alea colorate de pe margini nu-mi plac de nici o culoare. mi se par kitsch.

dar, lasand asta la o parte m 1000 deluxe ce ai tu e o gtr extraordinara si evident ca daca s-ar ivi ocazia s-o am n-as fi nebun sa zic ca n-o vreau din cauza alora.insa, io ma refream la ce-as alege intre ce s-a propus....as merge pe standard(mai ales viper standard :) )

Posted

Pai ce sa zic despre ea mai mult decat am spus in review. Este intr-adevar o chitara foarte buna. Pentru intrebarea lui malex... Dintre ce a expus acolo ca posibilitati clar nu as alege H-1000 din simplul fapt ca mi se pare oribil headstock-ul. Altfel, toate 3 sunt cam tot p-acolo. Horizon-ul are un finish foarte misto ( DBSB ), push-pull coil tap, ebony fretboard si e made in Japan. Parerea mea e ca merita banii in plus. De fapt si eu am stat sa ma gandesc intre EC-1000 si Eclipse II pentru urmatoarea mea chitara ( cand s-o putea ) si m-am hotarat pe Eclipse II. Este evident totusi ca ESP Standard > LTD Deluxe, chiar si strict prin prisma echiparii. Poate exceptie sa faca tocmai M-1000 care are avantajul de a fi neck-thru fata de M-II care se gaseste neck-thru doar in Japonia din cate am observat eu.

Cat despre binding-ul de pe LTD Deluxe, in speta M-1000... Ma rog, mie imi place. De gustibus...