Messu Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Foloseste sau a folosit cineva cabluri de genul asta: http://www.avmag.ro/avmag/index/produs_detail/17706 Merita banii ??
cearny Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Am gasit informatii aici. Pare un cablu de calitate superioara, desi nu stiu daca ce se vinde acolo e The Spirit sau nu.
Squier Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Am gasit informatii aici. Pare un cablu de calitate superioara, desi nu stiu daca ce se vinde acolo e The Spirit sau nu. asa este.sunt cabluri de calitate superioara si dc nu ma insel au pluguri neutrik.
Doctor X Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 asa este.sunt cabluri de calitate superioara si dc nu ma insel au pluguri neutrik. Unele da, cele cu care sunt echipate cablurile in cauza sunt facute in colaborare cu Neutrik (ai un pdf acolo, read it). La banii aia poate gasesti chiar Cordial cu Neutrik. Nu-s sigur, totusi...
lupul alb Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 (edited) Caute TRTR-0600 pe site la Sommer. O sa gasesti acolo mai multe detalii. Sommer fac cabluri bune. Cablul asta nu e The Spirit. Se numeste Tricone MKII. Edited January 7, 2008 by lupul alb
Messu Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Nu cred ca e vorba de "The Spirit" Sincer, ma gandeam ca n-o fi niste "sarme de intins rufe" insa eram curios daca a incercat cineva si eventual daca sint mai bune sau mai rele decat Cordial cu care par a fi comparabile la pret. Din pacate importatorul roman nu are decat un singur model, iar cabluri "bulk" n-au mai nimic la capitolul instrument. Cred ca o sa incerc ca cumpar unul. Probabil ca, oricum, o sa mi se para bun dupa Proel-urile astea care m-au omorat, complet !!!
Recommended Posts