Guest Cos Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Am citit reviewurile fakute de Felix si de catre Cearny, dar ei find doi oameni diferiti nam cum sa le compar. Le-avut cineva pe ambele in mana sa-mi poate zice ce si cum ii diferit la ele ? Tind sa cred ca Behringer X V-Amp cu 2-ul in spate este mai bun dar deh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 exista x v-amp 2? O.o Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 exista x v-amp 2? O.o Nu. Totusi, tin sa cred ca v-amp2 este mai bun decat x-vamp. In primul rand ma uit la pret, unde este o diferenta. In al 2lea rand, ma uit la ce poate face unul si ce poate face altul. X-vamp are o pedala de expresie, pe cand v-amp2 nu are, dar i se poate atasa una Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Johnny I Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 i se poate atasa ditai pedalierul midi cu 12 pedale din care doua de expresie... dak nu ma insel Link to comment Share on other sites More sharing options...
gibsonman Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 v-ampu e bun ca are port midi,si poate fii updatat in functie de ce mai apare pe net.plus ca poti sa iei chiar si fisiere de la pod si sa le faci in format ptr v-amp 2.parerea mea e ca v-amp 2 are mai multe avantaje decat xvampu,care e bun ce e drept ptr cantatu live,asa out of the box,insa cred ca si v-ampu poate fi cu mici adaugari(pedala de expresie). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 aha....poi da...clar v amp 2 e mai bun decat x v-amp daca gasesti pe cineva care sa iti faca si o carcasa de metal pt v-amp2 te-ai scos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cos Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 mc fain baieti acuma ziceti-mi de unde pot lua nishte pene de calitate ! just kidding, puteti shterge topicu, mc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cos Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Dar stati un pik, scz eu numa tarziu aflu intotdeauna, V-Amp 2 ii simulator de amplificator ? Adika... Ii ca sim cum mi-ash lua un anumit amp ? Deci nu ii chiar un proc de efecte ? Adika nu ca m-ar deranja asa de mult, mie mi-ar trebui numai chiar sa am vreo 10-20 de efecte esentiale si care sa sune bine. Poi atunci nu ar trebui sa ma orientez spre X Vamp ? Nu inchideti topicu totushi.. Dak nu merita niciunul dintre ele pentru cam ce mi-ar trebui mie, ce proc. pana in 5 milioane mi-ati recomanda ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 efectele de pe rp100a sunt decente dar lasa de dorit la partea de simulare amplificator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Johnny I Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 (edited) v amp 2 are doua functii: 1) cabinet simulator 2) procesor de efecte deci este o scula sa ii zicem "all included". costa vreo 5,5 mil parca. io unul iti sugerez sa ti-l iei. io sunt foarte multumit de el Edited October 30, 2005 by Johnny I Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest juvina Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Este 530 RON la Senia ca mi-am luat eu de curand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateo Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Ce pedale folositi in paralel cu v-amp 2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciuci Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 imi ziceti si mie ce este un cabinet simulator? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fluffyone Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 E o chestie care iti va murdari grosolan tonul daca vine de la behringer. Asta daca iti pasa de ton. Daca nu, sau din alte considerente nu iti permiti sa iti pese, e o chestie care iti modeleaza sunetu ca fiind provenit din inregistrarea unei boxe de chitara (cabinet) de firma. E folositor atunci cand vrei sa suni ca live sau sa intri cu procesorul direct intr-un sistem de amplificare prin mixer sau line in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateo Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 i se poate atasa ditai pedalierul midi cu 12 pedale din care doua de expresie... dak nu ma insel In afara de pedalierul ala MIDI i se mai pot atasa alte pedale care sa suplineasca lipsa pedalei de expresie? Sunt curios daca se poatesi daca a folosit cineva V-AMP2 si XV-AMP simultan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axa cu Scame Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 Si eu am avut dilema asta legat de behringer... ce sa aleg... ce sa aleg... pana la urma mi-am tras un Korg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Theo_ Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 am avut eu v-amp x...nasol rau de tot...carasa din plastic, pedala de expreie plastic, nici nu te gandi ca il poti folosi pe scena - in momentul in care apesi pe pedala sa schimbi efectul (pedale care de-altfel sun de tip scroll, adica tre sa tot apesi ca disperatu pe pedala sa ajungi de la 0 la 25), dureaza un anumit timp (nush exact cat da e sesizabil) pana iti schimba efectu'. In schimb mi-au placut simularile de amp (in numar de 8 daca nu ma insel) distorsu era acceptabil si chorus, falnge&co destul de reusite la banii aia. In alta dezordine de idei: daca il vrei pt cantat acasa sau repetitii cu formatia, e bun, daca il vrei pt live performances, ia-ti mintea de la el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateo Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 am avut eu v-amp x...nasol rau de tot...carasa din plastic, pedala de expreie plastic, nici nu te gandi ca il poti folosi pe scena - in momentul in care apesi pe pedala sa schimbi efectul (pedale care de-altfel sun de tip scroll, adica tre sa tot apesi ca disperatu pe pedala sa ajungi de la 0 la 25), dureaza un anumit timp (nush exact cat da e sesizabil) pana iti schimba efectu'. In schimb mi-au placut simularile de amp (in numar de 8 daca nu ma insel) distorsu era acceptabil si chorus, falnge&co destul de reusite la banii aia. In alta dezordine de idei: daca il vrei pt cantat acasa sau repetitii cu formatia, e bun, daca il vrei pt live performances, ia-ti mintea de la el. Personal imi trebuie exclusiv pentru acasa; problema e ca nu are pedala de expresie - nu stiu cat mi-ar folosi, dar ma enerveaza pur si simplu ideea ca tre sa cumperi separat FCB1010, care e vreo 150 USD in State. Am tot intrebat, dar nu mi-a raspuns nimeni pana acum: pot folosi alta pedala (care sa nu fie MIDI) ca pedala de expresie? Din cate am inteles eu, as putea folosi o alta pedala MIDI - dar si astea sunt relativ scumpe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest juvina Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Mie nu imi place firma behringer la distors deoarece are niste distorsuri mai clasice si nu prea se preteaza la ce se canta acum. Depinde ce vrei sa canti cu el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Mie nu imi place firma behringer la distors deoarece are niste distorsuri mai clasice si nu prea se preteaza la ce se canta acum. Depinde ce vrei sa canti cu el. Ai gandit-o mult ? N-are de a face cu "sunetul modern". Unele suna modest pentru ca au fost gandite sa coste putin. Cam fortezi limita cand vrei sa sune ca marshall sau mesa si vrei sa coste 100$. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts