Guest Brainwasher Vlad Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 nenea ciocanel ( )))) ) .... ma dai tu afara sau nu am inteles eu bine ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiocanelBloodyCIocanel Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 eu te-as da afara in suturi dar nu pot am zis doar ca aveai ban o perioada.. si tare bine ne mergea ... si-acu imi pare rau ca te-ai intors Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 whoah, usor ... deviati discutia si nu imi place directia noua. just relax ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Brainwasher Vlad Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 ciocanele.....fa un dus si dati un refresh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murdoc Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 (edited) Oricine a facut muzica de dragul muzici, nu de dragul banilor, fanilor, faimei, aceastea fiind doar "efecte secundare" Oricine a cantat ceva diferit pentru ca asa a simtit el(ei), sau a incercat sa aduca un stil mai aproape de perfectiune in viziunea lui, continuand sa experimenteze. As putea sa ai enumar linistit aici pe Hendrix, MAB, Buckethead (cred ca multi ma vor ataca pentrul el), Minor Threat, Dead Kennedys (ca sa mai diversificam, chiar daca stiu ca toti virtuosi de pe aci au o parere gata facuta despre punk, chiar daca nu stiu cu ce se mananca), Black Sabbath, Anathema , Ulver si tot asa. Nu cred ca are treaba cu underground sau nu...chiar daca de multe ori cei cu still propiu raman in underground pentru ca nu accepta ce vor casele de discuri,. Ce parere aveti ? Edited February 14, 2009 by Murdoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
denis_symbiotic Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 +1 @Costi Iorga si Susceptor .. e misto sa gasesti cuvantul care exprima exact o idee eu vad asa lucrurile.. Trupa/artist/produs 'comercial' = 1. creat dupa o reteta testata si confirmata, al carei succes de piata este garantat pt un anume segment tinta 2. care apartine unui curent/stil popular intr-un anume moment; la moda problema este urmatoarea chiar daca este proiectat dupa reteta, rezultatul poate fi de calitate foarte buna. de exemplu.. Leona Lewis suna bine (voce buna, instrumental corect ba chiar misto de tot in anumite locuri). Killers sunt pe toate radiourile si nu cred ca aveti ceva cu ei. Stefan Banica isi stie meseria extrem de bine si din punctul meu de vedere isi merita succesul. Publicul sau nu ar fi ascultat oricum Gorgoroth asa ca.. next: o trupa de superheavydeathmetal care produce un album pt propriul public este o trupa comerciala conform definitiei 1 in incheiere: a pretinde ca esti 'anticomercial' mi se pare o forma de poser-ism. e absurd... de unde d###u stii tu ca esti anticomercial? poti fii inovator si atunci nu ai idee daca ai sau nu public dar si inovatia de dragul inovatiei e o tampenie. haaccc.. back to my episode of Medium cu asta sunt si eu de acord! cel mai bine ai subliniat toata chestia! tot respectu din partea mea! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 hai nu am innebuni ? serios...vai nu stiam fara sa imi zici tu...e o diferenta intre a face bani...si a fi comercial....a fi comercial inseamna ca tiai vinde si mama doar k sa devi mai recunoscut sau alte sh"t-uri dastea....a face bani inseamna sa iti mearga mintea...sa te descurci in viata....dar esti baietel mare...intelegi tu astea....sau le stii.... Offtopic: când ajungi în Bucureºti te scot la niºte beri ºi discutãm. Ontopic: ori problema e pusã prost din start, ori termenul de comercial e prost înțeles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EADGBE Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Eu cu cine votez? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted February 14, 2009 Author Share Posted February 14, 2009 cu mine bre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Brainwasher Vlad Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 Offtopic: când ajungi în Bucureºti te scot la niºte beri ºi discutãm. Ontopic: ori problema e pusã prost din start, ori termenul de comercial e prost înțeles. ok...cum doresti....mai e putin pana atunci....keep in touch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Brainwasher Vlad Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 gata...a amutit topicul ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted February 21, 2009 Author Share Posted February 21, 2009 pai am aflat ca cca 80 % din rgc este in vacanta restul de 10 la suta activi sunt pasivi din punct de vedere neuronal. iar restul de zece la suta suntem noi doi. cei mai smecheri de pe forumu asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Brainwasher Vlad Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 he....good choice of words poate ca sunt multi ANTI-ANTIcomercial...si nu vor sa se bage in discutie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts