CernoBill Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 ce parere aveti de jucaria asta...?a incercat careva un astfel de DI box sa-mi spuna si mie cam cum suna...?daca merita sau pot sa ma gandesc la altceva...? m-ar interesa sa-l folosesc si live, prin PA...ca fara amp simulation imi suna distorsu' ca o drujba... anyone...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 E o clona de Sansamp GT2, care IMO e un simulator excelent. Insa ce nu prea poate face GDI-ul e simularea de cabinet. NU ti-as recomanda daca ai deja un ton bun si cauti un cabsim. Cabsim-uri se gasesc, dar GDI-ul nu e unul dintre ele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CernoBill Posted December 16, 2007 Author Share Posted December 16, 2007 (edited) aha...deci mie imi trebuia asa o chestie tocmai pentru cabsim ...pentru ca la repetitii cant printr-un mixer si prin niste difuzoare active...si nu-mi place deloc cum se aude chitara.n-are deloc personalitate sunetul...e mai rau decat daca as canta prin boxele mele de calculator probabil o sa incerc Ultra-G-u' sau o sa-mi iau pan' la urma un procesor digital asta depinde de situatia mea financiara de dupa sarbatori... multumesc de ajutor Edited December 16, 2007 by CernoBill Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 I-ati un V-amp 2, are 15 cabsim-uri (plus ce fac procesoarele in general, amsim & efecte) si nu cred ca-i mare diferenta de pret. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Morgan Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 tin minte ca aveau korg un ampsim micut, dar nu-l gasesc acum in catalogul de la mc Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 poate cineva sa imi spuna ce e cabismul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Simulare de cabinet (incinta acustica), adica un circuit sau algoritm (daca e digital/software) care simuleaza raspunsul in frecventa a unui difuzor intr-o anumita incinta, plus caracteristicile unui microfon in diferite pozitii la unele modele. Ideal ar fi sa simuleze si dinamica, distorsiunea difuzorului la puteri mari etc., dar asta e ceva mai dificil. Fara cabsim, o distorsiune bagata direct in mixer/recorder suna foarte intepator si artificial. Pedalele care au iesire speciala de mixer au un cabsim primitiv incorporat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Sfatul meu ar fi sa incerci cu o pedala care are iesire de mixer (din cate stiu eu Digitech are asa ceva si nu sunt foarte rele la cati bani costa - Screamin' Blues, Bad Monkey sau Hot Head sunt chiar ieftine). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Morgan Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 poate cineva sa imi spuna ce e cabismul? este o boala care te face sa auzi sunet de cabinet 4x12 sau 2x12 sau mai stiu-eu-ce (in functie de stadiul bolii), desi vezi clar un singur difuzor... sau ceva de genul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts