lupul alb Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 (edited) Am mai pus intrebarea si la topicul "Ce chitara sa imi iau" si nu am primit decat un singur raspuns, asa ca o pun aici. Ce chitara imi recomandati intre Cort Z-42 si Ibanez SA120 ? Eu cant aproape orice intre blues si metal. Am citit pe net ca tremeloul de la Ibanez nu ar fi asa de bun si s-ar dezacorda chitara repede. Fata de primul post am schimbat Ibanezul Edited December 15, 2007 by lupul alb
varu' maftei Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Daca ai o slabiciune pentru Ibanez, dar iti place cum arata Cortul ala, uita-te si la asta http://www.thomann.de/de/ibanez_art100bk.htm
lupul alb Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Daca ai o slabiciune pentru Ibanez, dar iti place cum arata Cortul ala, uita-te si la asta http://www.thomann.de/de/ibanez_art100bk.htm Multumesc, o stiu, dar la noi nu se gaseste si cam iese din bugetul meu
varu' maftei Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 (edited) Daca vrei grif un pic mai lung (25,5" fata de 24,75") si 24 de taste in loc de 22 http://www.thomann.de/de/dean_guitars_vendetta_10_black.htm Ma gandeam ca iti iei chitara de la thomann... Edited December 15, 2007 by varu' maftei
lupul alb Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Nu, vreau sa o iau de pe la noi Eu sun fan Les Paul, dar m-am gandit la Ibanezul ala pt ca pot sa il iau din Bucuresti . Ca altfel as fi ales si eu Cortul. Si il prefer fata de Epi LP Special II, daca vrea cineva sa il propuna
guitarhead Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Cort all the way IBANEZ RULZ! Da, sint subiectiv (pentru ca mor dupa Ibanez de foarte multi ani). Nu am vazut niciodata ceva Cort care sa-mi ia mintile - am vazut chitare care erau doar OK. In schimb IBANEZ, .........
Guest zzz Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 (edited) Dintre cele 2 propuse de tine, as alege clar Cort ...insa ai mai avea o alternativa cel putin la fel de buna si anume Ibanez RG321MH...o gasesti la MCMusic cu 1050 roni... Edited December 15, 2007 by zzz
lupul alb Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Dintre cele 2 propuse de tine, as alege clar Cort ...insa ai mai avea o alternativa cel putin la fel de buna si anume Ibanez RG321MH...o gasesti la MCMusic cu 1050 roni... Am analizat si chitara asta, dar din cate am vazut e mai mult pentru metale.
Marius T Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 am pus si eu mana pe niste chitari Cort si pot spune ca sunt facute foarte bine ca finisaj ca materiale tot, asadar tot Cort iti recomand sa iti iei. Dar lamureste-ma si pe mine de unde iei chitari Cort din bucuresti (caut si eu nu de alta).
lupul alb Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 (edited) am pus si eu mana pe niste chitari Cort si pot spune ca sunt facute foarte bine ca finisaj ca materiale tot, asadar tot Cort iti recomand sa iti iei. Dar lamureste-ma si pe mine de unde iei chitari Cort din bucuresti (caut si eu nu de alta). Nu am zis ca imi iau chitara Cort din Bucuresti. Am spus ca m-am gandit la Ibanezul ala pentru ca pot sa il iau din Bucuresti, ca altfel tot Cort-ul ramane prima varianta. Cort gasesti la Triola Edited December 16, 2007 by lupul alb
Marius T Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 triola stiu ca am stat in timisoara. dar acum e prea departe
lupul alb Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 triola stiu ca am stat in timisoara. dar acum e prea departe poti sa o comanzi pe net, daca vrei
lupul alb Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Fender Multumesc, dar nu este o optiune Si nici Squier.
lupul alb Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 A incercat cineva un Ibanez Art100? Ca vad ca s-au mai ieftinit.
Recommended Posts