prowler Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Postez si aici comunicatul oficial Pandrea revine in forta cu albumul Institutia Suprema, o epopee tragi-comica de proportii nemaintalnite. Luati acum primul single, INGERI ANTITERORISTI Peste cateva zile vom uploada intregul album; pentru CD (gratuit, in limita stocului disponibil ) scrieti aici, pe pm, sau la arbaleta@k.ro . Tracklist si coperta coming soon Stay Pandrea \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Cum a spus si Glass...intrumental e bine, dar vocal...sa spunem doar ca nu e genul meu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prowler Posted October 20, 2005 Author Share Posted October 20, 2005 (edited) ok daca aveti probleme cu interpretarea versurilor (sau chiar daca nu ) ar trebui sa stiti ca song-ul este extras de pe un album conceptual. in acest 'episod', sf petru declanseaza atacul ingerilor antiteroristi impotriva lui luci(fer), care refuzase sa repare liftul intre rai si infern, care... gata, ma opresc pentru toata povestea, sa fiti pe faza cand o sa uploadez intreg albumul, sau , cum am spus mai sus, il puteti comanda glass: the second one is better te referi la backing vocal ? (ala din stanga?) ala sunt eu si despre ce coda vorbesti? ultimul refren sau ce? ..si sper ca nu te-a dezamagit prea tare adevarata semnificatie a versurilor ...oricum, fiecare poate interpreta cum vrea Edited October 20, 2005 by prowler Link to comment Share on other sites More sharing options...
prowler Posted October 20, 2005 Author Share Posted October 20, 2005 (edited) ah...nush, mie mi se pare ca se potriveste; ce-i drept trebuia sa las acordu sa sune mai mult da mi-a fost lene ..eu sunt grigore Edited October 20, 2005 by prowler Link to comment Share on other sites More sharing options...
prowler Posted October 20, 2005 Author Share Posted October 20, 2005 looool... pai azi i-am dat io bucuros linku vocalului..si-mi da asta mesaj 'bah am uitat sa cantam a 3-a strofa' .. io 'ce esti nebun, sunt doar doua' mda...deci mai era o strofa (sub a 2-a jumate din solo) dar am uitat complet s-o facem pai il vei asculta curand . in weekend il uploadam cred. apropos, asta e al 4-lea album pandrea, al 3-lea conceptual. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MMG Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Mie nu mi se pare ca este vreo problema cu nici unul din vocali. Ba chiar imi place f mult faptul ca vocalul nu baga intr-o gama/armonie consonanta cu instrumentatia. Are ceva de la radacina, credibil, si transmite o chestie care nu tine numai de muzica, asa cum o inteleg cei care se gindesc la notele muzicale. Mie mi-a placut, muzica faina de scandal cu beutori simpatici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 sugerez vocalului vostru sa incerce sa invete sa cante la alt instrument decat microfonul... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prowler Posted October 21, 2005 Author Share Posted October 21, 2005 canta si la tamburina pe unele cantece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 sa ramana la tamburina atunci....daca vreti va acompaniez si eu la trianglu Link to comment Share on other sites More sharing options...
pixy Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 sa ramana la tamburina atunci....daca vreti va acompaniez si eu la trianglu bwahahahahahaha .hai ma lasa oamenii in pace.fiecare dupa cat si cum poate.important pt ei este sa munceasca cat mai mult ca sa evolueze.nimeni nu s-a nascut dream theater ca sa zic asha Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 (edited) Postez si aici comunicatul oficial Pandrea revine in forta cu albumul Institutia Suprema, o epopee tragi-comica de proportii nemaintalnite. Luati acum primul single, INGERI ANTITERORISTI Peste cateva zile vom uploada intregul album; pentru CD (gratuit, in limita stocului disponibil ) scrieti aici, pe pm, sau la arbaleta@k.ro . Tracklist si coperta coming soon Stay Pandrea \m/ Suna frumos. E trasa in studio ? Tobele, sunt facute pe calc sau sunt inregistrate, ca suna chiar frumos. Tot asa PS: Imi plac bucatile alea: Di si se parasuteaza daca au aripi, si cealalta :). Edited October 21, 2005 by hihi Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Dumnezeeuleee ... ... nu comentez ... sau sa .... bine ... am ascultat si e haios ... Versurile sunt chiar haioase ... am ras si eu ca iepurele ala ... exact ca el ... vocalul daca ar canta chiar si-ar pierde din farmec mesajul pieselor ... ce se intampla pe spate, la instrumente, suna chiar bine ... Hai Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 sau daca ar urla normal...sau daca ar incerca sa para voce si nu un fan beat la un concert Link to comment Share on other sites More sharing options...
prowler Posted October 22, 2005 Author Share Posted October 22, 2005 (edited) bah o sa razi, dar avem si trianglu pe album si maracas si tobitze tribale, avem de toate. si oricum, pe restu cantecelor mai cantam si eu si tobaru, asa ca e de toate pentru toti tobele au fost trase in sala noastra de repetitii, transformata in studio ad-hoc, si trecute prin magia skillurilor mele de editare & procesare apropos, tocmai am terminat de masterizat albumul, o sa uploadez album version a cantecului, care suna un pic mai bine cred. si albumul va fi disponibil la d/l in curand Edited October 22, 2005 by prowler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 Prowler daca ai nevoie de niscaiva hosting or smth PM me or better yet yahoo messenger me Link to comment Share on other sites More sharing options...
prowler Posted October 23, 2005 Author Share Posted October 23, 2005 datorita lui everyone's-favourite-RGC-admin, Cosu, avem placerea de a va prezenta noul album pandrea, integral, la download AICI in curand vom avea si un mic site acolo, deocamdata puteti lua mp3-urile si versurile. acum facem si cd-urile, asa ca, cine stie, poate unii dintre voi vor fi printre fericitii norocosi care sa detina Institutia Suprema original Multumiri pe aceasta cale lui Cosu si RGC pentru ajutorul oferit! Stay Pandrea Link to comment Share on other sites More sharing options...
LinX Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 (edited) Auzi, prowler, care sunt sursele voastre de inspiratie? Tot Iepurele ramane cel mai tare; observ ca ati renuntat la influentele mioritice. Bafta. --- Era sa uit. vedeti sa nu va pierdeti vocalul, ca ar fi chiar pacat, pe bune. Daca n-o face intentionat (modul cum canta) e chiar meseriash. Care crede ca fac misto, sa incerce sa cante asa Cred ca tre sa ai in gat un detuner si un soi de flanger care sa functioneze aleator. Edited October 23, 2005 by LinX Link to comment Share on other sites More sharing options...
prowler Posted October 24, 2005 Author Share Posted October 24, 2005 (edited) uuu.. o sa se bucure sa auda asta apropos, pe album sunt tot felu de efecte pe anumite pasaje, sunt momente cand cantam mai multi deodata, si sunt parti pe care le cantam doar eu, sau tobarul. oricum majoritatea versurilor tot vocalu le are. va incurajez sa luati si celelalte melodii sa va convingeti pai, inspiratia ne vine din viata de zi cu zi ..daca te referi ca am furat vreo idee, te asigur ca nu e asa. toata povestea e inventata de noi. influentele mioritice sunt on hold pe albumu asta Edited October 24, 2005 by prowler Link to comment Share on other sites More sharing options...
jules Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 (edited) un cd (original si semnat de membrii) pandrea a ajuns la mine am mentionat ca e semnat de toti 3? multumesc! "dar noi nu suntem teroristi!" Edited November 6, 2005 by Jules Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest basil_k Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Poate cineva sa-mi dea versurile de la Geaca de piele? si... cum fac rost de cd-ul original cu institutia suprema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prowler Posted November 10, 2005 Author Share Posted November 10, 2005 (edited) pai... de la noi da un pm daca esti disperat iata si versurile: Geaca de Piele (de pe 'Nu Calariti cu Skonxu', 2004) Singura mea prietena in aste clipe grele e scuma mea Zenobia, geaca mea de piele In parc eu ma plimbam, atunci eu am vazut-o pe un aurolac era, i-am dat una si-am sparlit-o. Jules: cu placere sper sa nu-l vinzi peste 20 de ani cand o sa valoreze milioane in urma cererii impresionante, stocul de cd-uri s-a epuizat, asa ca vom mai face cateva in weekendu asta. Stay Pandrea! \m/ Edited November 10, 2005 by prowler Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEKS Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Chitara electrica suna exceptional... Tobele idem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 (edited) chitara electrica e buna restu e mediocru inspre jos vocea e ok ocazional (critic trebuie sa ma fac) Edited November 10, 2005 by dyster skog Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEKS Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 (edited) vocea e ok ocazional Subscriu! Versurile sunt acceptabile (parerea mea) doar la melodia "Lucifer Satanas Historiam" si "Institutia Suprema Theme" restul melodiilor continand versuri mai mult sau mai putin inspirate. Edited November 10, 2005 by ALEKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
prowler Posted November 10, 2005 Author Share Posted November 10, 2005 mah versurile trebuie considerate in contextul povestii... ma rog, ma bucur ca ati ascultat si v-a placut macar cat de cat si daca ne ajuta Spiritul Pandrea , probabil vor mai fi si alte albume sincer sa fiu, mi-ar fi placut si niste critici referitoare la compozitie poate cautati voi nod in papura si d-aia va luati de voce Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEKS Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Nu ma intelege gresit in legatura cu versurile. Ideea este buna doar ca pe alocuri pare ciudata (avionul cu teroristi... raportat la liftul (mai mult sau mai putin imaginar) dintre cele 2 extreme la poluri opuse... si multe alte asocieri de acest gen). In orice caz, tin sa te felicit a 3-a oara (cred) pentru ceea ce ai reusit sa faci cu chitara ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prowler Posted November 10, 2005 Author Share Posted November 10, 2005 mah eu ma bucur ca exista oameni care se straduiesc sa inteleaga povestea. noi ne distram copios la conceperea versurilor, si ciudatienia lor e parte din farmecul muzicii noastre, asta credem noi. sunt si multe idei care nu am apucat sa le introducem in versuri, sau pe care nu am insistat destul, dar la care exista aluzii. pentru a 3-a oara, multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest basil_k Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 melodiile au farmecul lor... daca voiam un sound "ca la carte" ascultam dream theater, de exemplu. altceva ma atrage la pandrea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 aaaaaaa de abia acum am citit si versurile...(in melodie nu se intelege chiar tot) si le-am citit cap coada geniala povestirea - genul meu de umor nu mai pot de ras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moisoiu Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 povestea e excelenta!! si eu am ras rau de tot,dar in acelasi timp imi venea sa ma dau cu capul de pereti. instrumentalul se potriveste f. bine cu povestea.e super...jazz,punk,metal,grunge! vocea e f. haioasa,dar cateodata e destul de puerila. per total,un album care m-a distrat si m-a surprins f. placut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts