dani Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 (edited) acestea sunt nmiste variante din concert ale pieselor noastre:)calitatea nu e cine stie ce dar se intzelege. o sa pun toate piesele adica primul album al trupei(sper sa apucam sa-l tragem in studio, dar bani de unde:(((). va doresc ascultare placuta si daca doritzi sa comentatzi va astept cu intrabari sau va astept sa-mi oferiti sfaturi. Daca ..din intamplare, plac piesele vreunuia care se ocupa cu organizarea concertelor si vrea sa ne invite sa cantam oriunde....am fi foarte recunoscatori:) putetzi viziona aici si un video din alt concert http://youtube.com/watch?v=GMR6HmAkxus.... http://youtube.com/watch?v=ix6UuOHTPZM de altfel...pe youtube...gasitzi toate piesele din concert...apasatzi "more from 10110010" si gasitzi acolo. Nu stiu din ce cauza...dar in playlisulde sus piesele merg cu o viteza incredibila...amuzant...cele de jos sunt ok:) Edited November 11, 2007 by dani
Elethan Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Vezi ca e un issue cu sample-rate-ul.Ori asta ori toti cantati foarte repede si vocalul canta foarte sus (glumesc evident). Din ce-am auzit suna misto, insa astept varianta cu sample-rate-ul corect ca sa emit o parere.numai bine
dani Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 piesele sunt bune...dar nush de ce s-au facut asha.daca dai pe piesa in lista de attached files(la finalul postului) itzi apar cele bune.
dani Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 (edited) Am postat aici de pe youtube...piesele din concert.Vad ca cele din playlist nu sunt bune. Acum ca aveti si video din concert va putetzi da cu parerea mai ushor vizionare placuta Greenish-sfarsit Greenish-m-am saturat Greenish-iluzia Greenish-go away Greenish-in your life Greenish-raza de soare Greenish-la despartire Greenish-imn Greenish-cuvinte Greenish-mare de oameni Greenish-ciocolata Edited November 12, 2007 by dani
Nosferatu Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 (edited) mie imi plac cel mai mult in you're life ,cuvinte, go away... normal si celelalte imi plac dar acestea 3 sunt preferatele mele Edited November 12, 2007 by Nosferatu
Nosferatu Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 haideti fratilor nu puteti sa ascultati si voi nishte piese sa va dati cu parerea?....
dani Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 v-ash ruga..pe cei care asculta si vad nereguli cu piesele...sa posteze:)ca asha pot aduce imbunatatziri. Va multumesc
dani Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 dragosh...mai ascultzi?....macar tu:)))))))))))
ilun Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 misto, mie imi aduce a ceva gen timpuri noi da mai suparat...oricum va legati bine si suna curat ce cantati
dani Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 merci...ce piesa te-a atras mai mult:)in cazul in care ai ascultat mai multe
ilun Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 mah, le-am asc aproape pe toate, si cel mai mult mi-au placut vro 2 balade, sry da nu mai stiu care, promit ca reascult si iti zic exact ce si cum
dani Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 haha:)astept dar cred ca stiu care...insa te las pe tine:) multzam
Cosu Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 dani, piesele tale sunt la 32000 Hz. Playerul functioneaza ciudat cu piese la sample rate-ul asta. Converteste-le la 44000Hz si or sa mearga foarte bine.
dani Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 nush cum sa leconvertez...si nush daca am cu ce...insa..mai jos le-am pus trimitere pe youtube in varianta video din concert.. speram ca cei care asculta sa se uite si mai jos sa le vada:) multzam
dani Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 chiar nu a ascultat nimeni piesele..si nu doreste sa comenteze nimeni nimic?...de bine de rau...orice astept Greenish-sfarsitGreenish-m-am saturat Greenish-iluzia Greenish-go away Greenish-in your life Greenish-raza de soare Greenish-la despartire Greenish-imn Greenish-cuvinte Greenish-mare de oameni Greenish-ciocolata
dani Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 vrea cineva sa bata la tobe in trupa noastra?
dani Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 nu e nici un toboshar doritor sa bata in trupa noastra?
Recommended Posts