thedarkdream Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Am si eu o chitara care are griffu', pe spate, culoarea lemnului. In rest este in totalitate neagra. Ce ar trebui sa fac pt a o revopsi? Ar trebui data vopseaua veche jos? Daca da, cu ce? Si daca revopsesc, cu ce e recomandat? ...etc, m-ar interesa cam cum as putea face aceste lucruri.
George M. Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 death_5k YM, cere-i ajutorul. nu e online acuma
Soulmaster Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 M-ai bine nu-l revopsesti. +1 Revopseste-l doar daca e neaparat necesar. Nu face asta de dragul de a face-o.
karpi Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Lac ptr lemn ,AZUR -Timisoara cred ca din acela ptr exterior , eu am cumparat o cutie , mai trebuie sa cumpar un fel de grund scrie pe cutie ce fel de grund si diluant. Si eu vreau sa lacuiesc chitara mea Reghin LP , am vopsit griful cu vopsea de masina si s-a luat , trebuie sa dau cu lac din acesta . Am vazut la Adi Barar chitara reconditionata cu acest lac si este super .
guitarhead Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 +1 Revopseste-l doar daca e neaparat necesar. Nu face asta de dragul de a face-o. +2, ........ acum, sigur ca parerile si gusturile sint personale si subiective -- nu stiu in ce stare exact este gitul, da' in locul tau l-as curata frumos si l-as refinisa cu "nitro" lac (daca chitara e mai spre Strat) sau cu un finish de "ulei" (daca e asa, mai "de viteza", lol). Oricum aceasta treaba ar trebui lasata pe mina cuiva care chiar se pricepe (cel putin in cazul meu ), pentru ca e pacat sa nu profiti la maxim de bunatate de git. Cred ca un git nu arata bine vopsit -- decit poate cu rarele exceptii ale unor chitari de virf, neck-through body, cu vopsea hoatza direct din fabrica (custom paint job), gen vechile Jackson Soloist, etc... (just my humble opinion). Succes!
thedarkdream Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Chitara in discutie e un Harley Benton 7-string, copie de ibanez. Si arata nasol cu gatu' de culoarea lemnului dat fiind ca tot restu e neagra.
Recommended Posts