/dev/null Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Gibson a anuntzat acum cateva zile un sistem de auto-acordare a chitarii numit Powertune. Comentarii?
CernoBill Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 hmmm...da' chitare care canta singure nu inventeaza astia de la Gibson...? ca baietii de la Fender nu mai au mult...
OntZ Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 nu-mi place atitudinea de marketing, ca se cam pisha pe fender asa, dar e o chestie geniala!
ulfhednar Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 mie mi se pare o idee foarte buna... nu cred ca pierzi prea mult di placere daca nu stai sa iti acordezi manual chitara la fiecare cateva minute.
Dimitriyus Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Surprinzator. Dar cat o costa masinaria aia??? Nu m-ar mira intr-o buna zi sa inventeze si chitara sa cante singura.
Guest Ronin_JP Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 You can buy the Power Tune as a kit to install in your own guitar. It costs 888 Euro at Thomann.de: Tronical Power Tune Check out the Tronical site, there's a video of the creator of the power tune explaining how it works: Tronical
OntZ Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 ioi pai atunci un gibson cu vrajeala aia ii 10000 de euro pot s-o instalez si pe jackson? ar fi fain chitara de 250E cu self-tuner de 888
AddRien Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Cred ca in scurt timp o sa ajunga destul de popular si implicit mult mai ieftin. Or sa apara astea made in china la vreo 50 de euro asa ca n-o sa ne mai batem capul cu acordatul chitarelor. Pare eficient. Chiar mi-as pune asa ceva pe chitara.
Guest Morgan Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 in curand o sa se inventeze telefon mobil cu chitara electrica incorporata...
AddRien Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 (edited) in curand o sa se inventeze telefon mobil cu chitara electrica incorporata... Si ca sa suni acasa o sa formezi :sol, sol, mi, sol, sol, mi, fa, fa, re, do, cu diez dupa Cine ghiceste ce melodie am format, ii dau o bere! Edited September 15, 2007 by AddRien
Recommended Posts