kfking Posted Monday at 10:34 Posted Monday at 10:34 Salut, Imi puteti recomanda va rog un suport de podea ( nu stiu cum sa descriu mai bine ) in care sa pot tine si Strat style si Flying V - Rhoads style? Am pus poza informativ, dar nu stiu daca acesta e ok. Multumesc frumos
Crypto Posted Monday at 10:56 Posted Monday at 10:56 (edited) https://www.soundcreation.ro/stative-chitare-si-bas-pentru-podea-cid1079/gewa-gs-10b-guitar-stand-black-id28075.html https://www.xsound.ro/uploaded/product/crop/1609774781_5ff336bd69886.jpg Edited Monday at 10:57 by Crypto 1
Airhead Posted Monday at 13:04 Posted Monday at 13:04 pentru Strat am eu unul si nu il folosesc, il dau cu 30 lei. insa daca vrei unul ca in poza ta o sa fie o problema ca la flying V suportul trebuie sa fie mai inalt decat la un Strat 1
kfking Posted Monday at 15:51 Author Posted Monday at 15:51 Problema e ca am 5 chitari acum, dintre care una este ESP Arrow - offset V si una este Random Star, restul strat style. Ttrei dintre ele sunt in suporti montati pe perete, dar nu mai am loc pt inca 2 suporti, si de asta am tot cautat un rack. Am gasit ceva cu slant wall, dar as fi preferat unul asemanator din poza, mi se pare mai comod, doar ca nu am gasit ceva sa fie potrvit pt ambele forme.
Airhead Posted yesterday at 06:23 Posted yesterday at 06:23 parerea mea este ca nu o sa gasesti unul potrivit pentru toate cele 5 chitari, mai ales ca au forme diferite. ce gasesti pe net sunt toate pentru chitari asemanatoare. cel mai simplu este sa iti faci unul exact pe nevoile tale, sunt pe net tot felul de variante si sunt relativ simplu de facut. lemne si suruburi gasesti peste tot, un pic de indemanare si efort si iese ceva util. uite ceva idei mai jos, care trebuie totusi modificate pentru V.
Recommended Posts