Iustin19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Pret: 1 Localitate: Timișoara Contact: 0742529720 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vând mai multe doze, adunate în timp. Am decis să fac curățenie, așa că le pun aici. 1) Pickguard EMG - preț: 650 lei. Este un pickguard pe care mi l-am construit și folosit câțiva ani. Merge perfect. Este compus din EMG Fat 55 Neck (cea mai apropiată doză de la EMG de un PAF, cu un output vintage și magnet Alnico 2), Middle EMG SA (no presentation needed), Bridge EMG 81 (clasic, la fel, fără prezentări). Prefer să vând tot pickguard-ul, dar sunt dispus să vând dozele și individual. 2) DiMarzio DP 175 True Velvet Black - preț 220 lei. Cumpărată în noiembrie 2024 de pe Muziker. Ca nouă. Output de 6.14 kohm măsurat de mine. Este recomandată pentru poziția middle, dar am folosit-o foarte ok și la neck. 3) Set Doze Fender MIM 2017 - preț 200 lei setul sau 80 bucata. Sunt dozele de pe prima mea chitară electrică, un Strat MIM. Merg foarte bine. Output-uri: Neck: 6.67 kohm, Middle 6.82, Bridge 7.17. 4) Diverse potențiometre și cabluri EMG - 40 lei tot ce se vede în poză Pot să le predau personal în Timișoara sau să le expediez prin curier. Edited 3 hours ago by Iustin19
Crypto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Salut, cand/daca te decizi sa dezmembrezi pickguardul, sunt interesat de EMG 81 - da-mi un semn pe PM cand o fi.
Recommended Posts