horica Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 ha! dupa cateva cantari prin tara,Al!as se intoarce la baza. vineri,29 iunie,in Big Mamou,de pe la 8.30-9.00 (seara),va asteptam la o paranghelie la care festivitatile vor fi deschise de trupa ZBOR. have a nice drinking evening too,thanks! ROCK ON PS:sa aveti in buzunare 8 leuti pt. cantare.
Elvantin Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 De notat faptul ca INCA 2(doua) piese AL!AS vor fi promovate in premiera (ce urit suna!) in concertul cu pricina. Asa ca, veti asculta 12 piese AL!AS + coveruri in functie de cit vreti voi (in primul rind) si cit mai putem noi (in al doilea rand). Pt. baietii din trupa: vin si eu? Ma primiti? Da' sa stiti ca eu nu platesc intrarea daca viu ca-s d-ala bulangiu (na, cu rima d-aia de "pumnii mei minte nu are")
LORD-C Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 (edited) ha!dupa cateva cantari prin tara,Al!as se intoarce la baza. horica, la budokan cand va vedem? Hitlerica tata, pe cand album? hai ca glumesc.... multa bafta Zbor! ...a si Alias , scuze, da' sunt beat praf... Edited June 23, 2007 by LORD-C
Elvantin Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Hitlerica tata, pe cand album? Frate, noi am vrea. Ambitia mea este sa nu mor pana nu scot macar un album. Dar ie grele frate aici in ro. Nu prea da nimeni 2 bani pe muzica noastra. Aia e. Ne luam de "alternative" =)) ) Sa-mi traiesti! Ne vedem in Mamou... sper...
Squier Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 haideti sa lasam concertul in pace nu cred ca are nimeni ceva de impartit
horica Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Ce ai mah horica cu alternativili?? HA??? yo??????????????? doamne fe!!!!!!!!!!!! n-am nimicaaaaaaaa..... va asteptam pe toti la big mamou sa ne dixtram! rock on
Elvantin Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 "We're gonna rock the place down miss Piggy! Ohhh.. you're gonna to sing to me? YEAH! ME AND YOU!!!!!!" Ozzy O & Miss Piggy - Born to be wild na!
horica Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 we're gonna rock .......asta da........dar sa vezi si transpiratia dreaq........las' ca e berea rece. poate vb cu vali mamou-istul sa dea drumul la ac de maine seara-))))))). caldura mare ,domn'e! oricum, ROCK ON
Elvantin Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Asta clar... iti dai seama ce-o sa se incinga atmosfera pe-acolo.. fara ac s-a terminat. Oricum, e un concert la care nu va sfatuiesc sa lipsiti. Veti asculta 2 piese AL!AS in premiera... zic eu ca merita sa fiti primii care le vor auzi. Rock ON!
Elvantin Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Gata. Ziua s-a-mplinit! Profetia s-a-mplinit! diseara! Ne vedem acolo! Nu intirziati sa nu cumva sa pierdeti nici Zbor-ul!!! Daca nu va luati "zborul" inseamna ca nu veti fi pregatiti pentru SCANDAL si NEBUNIE!!! No-roace!
Burb Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 pacat ca ati avut sunetistu de rahat.....in rest ....mi-a placut mult aia cu clipa...good job
marduk Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 a fost misto, da misto rau pacat de boxa aia de haraia acolo sa cada peretele nu alta. ps pt Zbor : Como Ruleazaaaaaaaaaaaaa
StratMan Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 (edited) pacat ca ati avut sunetistu de rahat.....in rest ....mi-a placut mult aia cu clipa...good job din rahat, nu se poate face bici, care...sa mai si pocneasca! echipamentul este la pamant, nu sunetistul! Edited July 1, 2007 by StratMan
Guest Morgan Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 como Ruleazaaaaaaaaaaaaa si cand te gandesti pe ce chitara canta... omu e un martir
horica Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 MULTUMIM DE PREZENTA intr-adevar,como e un chitarist de mare viitor(pot sa ma laud ca si eu am cantat cu el ). nu mai vreau sa comentez calitatea sculelor din big mamou;sper doar ca pana in toamna sa se schimbe ceva-in bine-.aceeasi problema cu sunetistul..........oricum:robert & burb si mii de multumiri. vara asta avem in proiect cateva cantari la mare,asa ca o sa va dam de stire in curand cand si cum,cu cine ,ce si de ce......... pana atunci,ROCK ON
Recommended Posts