Cosu Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 (edited) Raspuns: Nu. (Vezi celelalte editii) Edited December 30, 2005 by Cosu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 (edited) intrebare: daca duminica la 23:59 e remiza intre baumwolle si gix, se recurge la unspe metri? nope...raman 2 castigatori...asa am castigat si io unul din dueluri...(also see <un om>) ...eh...cosu fuse cu juma de minut mai rapid la raspuns Edited December 30, 2005 by ilun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Steven Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 (edited) Intr-un moment de admiratie a datelor din profilul lui ilun am observat ca apar la dueluri castigate prea multe litere si cifre asa ca mi-a venit ideea sa va sugerez sa treceti doar numarul de dueluri castigate si nu exact numarul duelului castigat. P.S.Sunt obosit si nu am de cine/ce sa ma leg...have mercy on my soul Edited December 30, 2005 by Steven Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moisoiu Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 propun sa se faca o lista,la sfarsitul fiecarui duel,cu numele tuturor votantilor din editia respectiva.ar ajuta, din mai multe puncte de vedere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Propunerea este respinsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moisoiu Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 (edited) lol! ce sec si dictatorial.eu asteptam vocea poporului sa isi exprime parerea,dar tu mi-ai taiat macaroana big time... Edited January 15, 2006 by Moisoiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Nu are absolut nici o relevanta cine voteaza cu cine. In afara de "pasiuni" intre membrii nu vad ce poate sa iasa dintr-o asemenea masura. Votul e secret si cinstit. E treaba fiecaruia pe cine voteaza. Daca doreste poate sa spuna in public pe cine a votat, daca nu , nu. Te intreci cu gluma si cu dictatura Eu ti-am raspuns exact pe tonul propunerii tale. Fara nici un argument. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fluffyone Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 Gata, l-am gasit. Imi era teama sa nu-l fi pierdut. Daca mai e timp, as vrea in duelul cu numarul 23, pentru ca cifra are insemnatate speciala pentru mine. Daca, nu whichever is fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalv Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Daca am dreptul la opinie in alegerea backtrackului, propun sa ne duelam pe un power ballad la urmatoarea editie, parca nu am prea avut pana acum asa ceva si i-ar prinde bine chitarei sa mai planga umpic. chiar daca e ceva hit in genul I don't wanna miss a thing, sau Don't cry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moisoiu Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 (edited) din cauza (sau datorita ) concursului nu se mai tine duelul,nu? le: offff! inseamna ca te-ai suparat si e un fel de pedeapsa Edited January 29, 2006 by Moisoiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
BCRich Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 (edited) Sunt atatea topicuri despre acest duel...si eu sunt nou pe aici...si nu am inteles nimic. Poate ma lamureste cineva.Nu si se incarca nici o piesa din cele afisate la concursuri deci nu stiu nici despre ce e vorba in piese. Se pune accent pe solouri cat mai multe,improvizatie,de ce se dueleaza, sa se vada care e cel mai bun? Cine face alegerea celor care se dueleaza? Cum se face inscrierea? Cum se baga MP3 aici? Chiar nu am inteles. (si eu cu bagarea in seama...hihihi) Edited February 3, 2006 by BCRich Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalv Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Bun venit pe forum, BCRich. Duelul, e simplu: in fiecare saptamana(exceptie face saptamana curenta, pana duminica) se pune o piesa la bataie. Asta ce inseamna? Adminii aleg un backtrack(piesa fara voce si chitara lead) pe care concurentii trebuie sa se dueleze. Adica? Orice membru al forumului e binevenit sa cante peste backtrack (un solo fie improvizat sau compus, cum doresti). Versiunea ta a piesei o uploadezi apoi in threadul respectiv iar la sfarsitul saptamanii ne dam cu parerea si votam care piesa e cea mai reusita Ca exemplu te poti uita la celelalte editii si sa downloadezi unele piese - indicat ar fi cele castigatoare, care la gasesti in threadul Castigatori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugen D Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 23 nu mai exista?.. s'a incheiat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanJBS Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Eu nu am inteles fiindca sunt nou aici ce trebuie sa fac ca sa intru in duel Credeam ca raman deschise si duelurile vechi. Care e nr duelului la care se poate participa acumsi cat timp ai sa postezi varianta ta pana se incheie duelul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB_TM Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Saptamana asta ar fi trebuit (sau nu?) sa se organizeze duelul 23... dar... hell knows... vad ca si evilpath a ramas fara raspuns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BCRich Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 (edited) Am priceput...misto distractia! Felicitari autorului duelului! Da...nu trebuiau lasati bass-istii sau vocalistii. Edited February 6, 2006 by BCRich Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanJBS Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Cat timp sta deschisa sectia de inscriere in duel?? si cand si cat timp tine sectia de votare??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Scrie in regulament. O saptamana pentru inscrieri , o saptamana pentru vot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugen D Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 si urmatoru backtrack? Link to comment Share on other sites More sharing options...
comanel Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 nu votam si noi? si nu se baga urmatorul negativ?? dude.. au trecut 2 zile.. hehe.. e fix.. ma iubeste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulian Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 aici se termina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moisoiu Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 negativ nou,ceva?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntt Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 Nu stiu daca e bine sa pun intrebarea aici dar... ma poate lamuri cineva de unde pot lua backing-ul de la duel1 ?? Leter Edit: Am gasit intre timp... dupa 3 zile de cautari Unde l-ai gasit? imi dai si mie un link te rog? multumesc. ntt Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulian Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 nici un negativ nou?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulian Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 (edited) si totusi.. e miercuri.... nici un negativ nou!!!??? adik aproape miercuri Edited May 23, 2006 by iulian Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 am si io o intrebare de om confuzionat si ignorant...unde e negativu de la duelul 1?...io unu n-am dat de el Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest claxonn Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Hmm... votare si comentarii la duel 42? Ceva? Backtrack pentru duel 43? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 am si io o intrebare de om confuzionat si ignorant...unde e negativu de la duelul 1?...io unu n-am dat de el ummm, up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madden Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 nu stiu daca s a mai dezbatut problema asta dar...de unde sa stiu unde s ma inscriu?eu cant de 2 ani si ceva.nu ma incadrez nici la incepatori,iar la celelalta dueluri nu am nici o sansa.ei? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts