www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

sunt pe cale sa imi achizitionez o doza Jackson CRV2 pentru a mea chitara care are nish doze standard - nu prea bunicele.

chitara pe care vreau sa montez doza este o copie fender producator HB.

Poate ca nu se merita, dar sunt la inceput cu chitara si nu prea merit o scula mai buna si oricum multi dintre voi ati stat si 2-3 ani cu aceasi scula care era poate low cost.

Deci bani de alta chitara nu am vrea sa o imbunatatesc pe asta momentan doar prin montarea unei noi doze.

Astept parerile voastre despre aceasta doza, la ce pret se gaseste nou, SH si daca este o alegere cat de cat potrivita :)

Posted

da o am sigur, numai ca mai am o problema :) cred k nu se prea potriveste pickguard`ul meu... doza bridge este pozitionata oblic, aia vine paralela cu midle (din cate am vazut prin poze ca nu ma pricep asa bine) si cum este ea dubla...nu cred k incapr si mai e problema cu gaura de surub daca fac alta... o sa se vada urat (cred).

Nu am alt pickguard si nu prea am bani de unu` nou - nici nu stiu cat costa.. Poate cineva sa ma sfatuiasca in privinta asta?

Guest andypopa
Posted (edited)

Baumwolle vinde una pentru 80 de lei: http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=14247

Pickguard-ul il tai. Da, poate sa arate si nasol :)

Am un prieten cu un Bill Lawrence intr-un Squier, nu pot sa zic ca arata tocmai incantator.

Edited by andypopa
Posted

Asta nu stiu, incearca sa vezi cam ce e mai bine, cred ca ar fi buna o lama foarte ascutita sau un cutter dinala profi.

Vorbind din o vasta experienta de taiat pickguarduri pentru montat doze :

a. Freza cu cap adecvat, preferabil si un oarecare sistem de prindere.

b.Ceva cu lama zimtata, foarte fina.

c.(cea mai proasta solutie)Cutter sau alta lama ascutita, f incinsa.

Un cutter in principiu e aproape nefolositor.

Posted
Vorbind din o vasta experienta de taiat pickguarduri pentru montat doze :

a. Freza cu cap adecvat, preferabil si un oarecare sistem de prindere.

b.Ceva cu lama zimtata, foarte fina.

c.(cea mai proasta solutie)Cutter sau alta lama ascutita, f incinsa.

Un cutter in principiu e aproape nefolositor.

vektor, poti sa ma ajuti la treaba asta? fac cinste :)

Guest Morgan
Posted

dar nu intreaba nimeni daca are loc de humbucker in cavitate? sub pickguard? Degeaba macelaresti tu pickguardul daca nu este scobit lemnul pentru un humbucker.

Guest EPSYLON_CURSE
Posted

Are loc destul pt Humbucker in HB