SKU Posted October 17, 2023 Author Posted October 17, 2023 (edited) IMG_0399 2.mov Stimate @Mr V. nu am mintit cand v-am spus ca o sa comand la Mc o ciorba cu tarhon! 43 minutes ago, raducu said: Ai 2 audio interfaces? Push-ul ala sta ascuns ca un ninja, dupa katana? Aia cu fata albastra e interfata RME UCX. Chestia cu encoderul e controllerul ei. Pushul sta sub catanã ca prefer sa se umple de praf catana. Edited October 17, 2023 by SKU 1
Mr V. Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 Să aveți poftă! Îmi place consola fără schimbător de viteze.
SKU Posted October 17, 2023 Author Posted October 17, 2023 10 minutes ago, Mr V. said: Să aveți poftă! Îmi place consola fără schimbător de viteze. Schimbatorul exista doar ca-i mic si nu se vede. Precum lampa in procesor. 1
Mr V. Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 Asta e, nici un BMW seria 3 din 2009 (?!) nu-i perfect… Apropo, sper că nu cu acel motor diesel…
Mr V. Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 Observăm că magnificența moto a Marelui Chitarist Anonim de la El din Baie s-a oprit. Probabil, un efect secundar al utilizării excesive a limbii engleze pe rețele de socializare juvenile…
Recommended Posts