xschatten Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 Salutare! Doresc să trimit un amplificator prin FAN Courier, cutii se găsesc acolo din câte știu, însă ce măsuri aș putea lua pentru a mă asigura că ajunge în siguranță? Folie cu bule? Polistiren? Nu am mai trimis până acum chestii voluminoase, cu atât mai puțin un amp... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bach Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Salut, in general cand trimit amplificatoare prin curier folosesc polistiren expandat de 5cm pe toate laturile, amplificatorul in invelesc separat in folie si bag totul intro cutie de carton cu pereti cat mai grosi, daca cutia e generoasa dubla stratul de polistiren pe anumite laturi, am trimis asa si in tara si international (Germania, Olanda, Finlanda) amplificatoare cu lampi si de valoare considerabila, toate au ajuns ok la destinatie insa in general optez pentru DPD pentru treaba asta, nu stiu FAN-ul cum se mai comporta cu coletele 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcianpetrescu Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 On 27/04/2023 at 09:48, bach said: Salut, in general cand trimit amplificatoare prin curier folosesc polistiren expandat de 5cm pe toate laturile, amplificatorul in invelesc separat in folie si bag totul intro cutie de carton cu pereti cat mai grosi, daca cutia e generoasa dubla stratul de polistiren pe anumite laturi, am trimis asa si in tara si international (Germania, Olanda, Finlanda) amplificatoare cu lampi si de valoare considerabila, toate au ajuns ok la destinatie insa in general optez pentru DPD pentru treaba asta, nu stiu FAN-ul cum se mai comporta cu coletele Procedand asa esti cu adevarat profi !!! 👍 Bravo ! Subscriu la aceasta metoda pe cae am aplicat-o si eu de multe ori ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts