Mr V. Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Pret: 3500 de lei Localitate: București Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Unde a mers mia, merge și suta. Cum spune și anunțul, vând o chitară Ibanez MSM, versiunea Premium (made in Indonesia), seria I. Chitara este complet originală, am cumpărat-o în 2019 de la MC Music și de atunci încoace nu a ieșit din casă. A fost cântată relativ puțin (am multe chitare și le rulez zilnic), a fost depozitată în cutia ei și a fost îngrijită cu atenție. Tastele sunt ca noi, iar chitara nu are nici un fel de defecte, în afara unor mici semne de utilizare, greu de evidențiat în poze. Totul pe ea este original (mecanica e Gotoh, dozele sunt DiMarzio ToneZone/ DiMarzio Air Norton), doar tenonul a fost ușor redus în înălțime și i s-a pus o pană în neck pocket, ceea ce a îmbunătățit chitara și a ușurat reglarea ei. Chitara vine în cutia ei originală (un “soft case” solid și deloc “soft”), însoțită de o frumoasă curea cu straplocks Dunlop și de un fretwrap. Are bara de tremolo originală și capacul de la truss-rod, în cutie. Ca toate chitarele mele, e echipată cu corzi D’Addario NYXL de 0,09-0,46: corzile nu sunt noi, la nevoie pot monta un set nou. Prețul este deja negociat și fix, nu răspund la oferte neserioase. Chitara se vinde numai în București, nu trimit în țară. Se poate proba în zona Obor. Putem comunica prin PM, dacă discuția e serioasă vom trece la telefon. Răspund cu plăcere la orice întrebare legată de instrument și pot trimite poze suplimentare, la cerere. Editat Octombrie 19 de Mr V. 3 Mr V. Postat Octombrie 21 Sau schimb cu Ibanez Q-54 ori ICHI 10. 5 weeks later... Mr V. Postat Noiembrie 20 Chitara a primit corzi noi D’Addario NYXL de 0,09-0,46. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr V. Posted June 25 Author Share Posted June 25 Ca să impulsionăm un pic activitatea comercială: am un anunț de vânzare a unui mic pedalboard complet. Ofer ca bonus la cumpărarea acestui instrument orice pedală de pe acel pedalboard, la alegere. Inclusiv pedalboardul sau sursa de alimentare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr V. Posted June 28 Author Share Posted June 28 Accept și schimburi 1:1 cu chitare Ibanez Q-54 sau ICHI-10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
autumnal hysteria Posted July 4 Share Posted July 4 Schimbi cu PRS-SE Mark Holcomb? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr V. Posted July 4 Author Share Posted July 4 Nu, mulțumesc frumos. Spor la vânzare! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr V. Posted August 31 Author Share Posted August 31 Întrucât pedalboardul s-a dat, anunțul privind impulsionarea activității comerciale nu mai e de actualitate. Chitara se vinde așa cum e, fără bonusuri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts