www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Asy Mitroi , Copil De 12 Ani Canta La Voce + Chitara Armonie

Recommended Posts

Posted

Ma cheama Alex (Asy) si pot canta la patru instrumente .Instrumentele de baza sunt : vocea ( preferatul meu) , chitara ( putin solo in rest armonie ) si instrumentele secundare sunt bass ( am facut cateva saptamani dupa care m-am lasat dar am retinut ceva) si tobe ( instrumentul de care m-am atasat mult chiar daca nu-s prea talentat la el .Mie-mi place foarte mult muzica dura cum ar fii : black metalul , heavy metalul si clasic rock-ul si cant intr-o trupa super tare pe nume Phenomen On . Eu fac chitara clasica de 3 ani si electrica de un an ,dar eu prefer vocea , eu cant de cand eram mic intr-un cor si de-atuncea am inceput sa cant mereu , de cand a inceput sa-mi placa metalul si rockul eu am inceput sa ascult numai Iron Maiden ,Metallica si Kiss unde vocea este ce-a mai importanta.

Guest j_man
Posted

Faza asta e ca anuntu ala la matrimoniale: Sunt bruneta, am sanii mari,bani multi, nu caut nimic, doar ma laud.

Guest EPSYLON_CURSE
Posted

Felicitari si mult succes :)

Guest Blackout
Posted

Cauta sa te preocupi, cu preponderenta, de instrumentul cu care te simti cel mai bine, care-ti confera siguranta, care-ti place. Si da-i bataie cu trupa! Rock on!

Guest anghelescu
Posted
:) ".Mie-mi place foarte mult muzica dura cum ar fii : black metalul , heavy metalul si clasic rock-ul"
Posted

faza cu "eu sunt un baiat care poate canta la 4 instrumente" m-a dat pe spate..si eu stiu sa cant la pahare..se contabilizeaza ca instrument?:)) sau la frunza :) bai dar hai sa ii dam credit poate cine stie o sa ajunga precum moby..si ala isi inreg singur albumele cantand la toate instrumentele in afara de tobe...deci domnisorul de fata poate ajunge mai tare ca moby:))ps: blacker la 12 ani? bei sange de virgine ?bad joke sorry nu ma puteam abtine.bafta ce sa zic

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.