neagoe Posted October 29, 2021 Posted October 29, 2021 (edited) Cum weekendul e mai mișto de petrecut la o bere si la o dezmorteala pe chitari, caut oameni faini ca sa cântăm împreună ce ne place . Am chitare, bas, tobe, tot ce trebuie, stau la curte, rămâne să vedem dacă rezonam (0740084444) Edited October 29, 2021 by neagoe
Zoltan P. Posted October 29, 2021 Posted October 29, 2021 exact asa sant si eu...... dar in jud. bihor ;-))) am toate pt. o formatie dar sant singur -te inteleg.....si mai fac si bere si vin si tot nu este cu cine.... 2
vaxe Posted November 1, 2021 Posted November 1, 2021 Pacat, mare pacat! Daca mai adaugai si palinca era chiar tragedie :))))! 1
Zoltan P. Posted November 3, 2021 Posted November 3, 2021 aia e prea complicat de facut asa ca mai bine o cumpar de gata acordata in standard -))) 1
neagoe Posted November 5, 2021 Author Posted November 5, 2021 21 hours ago, Potarnul said: Cam ce anume ai vrea sa canti? Pe zona rock, blues, nu am o idee fixa. bluzcov.mp3
BBKING Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 La 29.10.2021 la 23:58, neagoe a spus: Cum weekendul e mai mișto de petrecut la o bere si la o dezmorteala pe chitari, caut oameni faini ca sa cântăm împreună ce ne place . Am chitare, bas, tobe, tot ce trebuie, stau la curte, rămâne să vedem dacă rezonam (0740084444) Salut! Mi se pare interesantă propunerea ta și chiar m-am delectat cu fișierul audio pe care l-ai postat. Tu faci improvizațiile acelea sau este doar un exemplu de ceea ce ți-ai dori să cânți? Este genul de muzică pe care aș dori să o cânt și cred că prin efort comun și răbdare am putea cânta piese blues-rock, în genul celei postate de tine. Sunt chitarist nivel intermediar și mi-aș dori să mă dezvolt alături de un pasionat ca și mine. Dacă dorești să ne cunoaștem și dacă încă mai este valabil anunțul, nr. meu de telefon este 0749.037.460 (Bogdan). Am să fac câteva precizări: nu am experiență de trupă, sunt autodidact și doresc să învăț cât mai multe noțiuni teoretice și practice.
Recommended Posts