www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

BBKING

Active Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BBKING

  1. Mulțumesc mult pentru răspuns! Sărbători fericite alături de cei dragi!
  2. Salutare, Am și eu problema fret-urilor originale de la o chitară Fender stratocaster MN, cumpărată în anul 2016 de la Guitar Shop. Am făcut o nivelare de taste în 2019 și cred că trebuie un refret, nu cred că mai merge încă o nivelare după cum se prezintă unele taste din poziția 13-14. M-ar interesa dacă tastele de inox sunt mai rezistente decât cele originale, dacă sunetul chitării este afectat de înlocuirea cu taste din inox (Jescar din USA) și cam cât m-ar costa o astfel de lucrare? Mulțumesc anticipat pentru răspunsurile voastre!
  3. Salut Alex, Noi suntem 2 chitariști, care dorim să ne dezvoltăm interpretând cover-uri din repertoriul Santana, Steve Ray Vaughn, Beatles, Chuck Berry, etc. Pentru detalii putem discuta la tf. 0749.037.460, Bogdan.
  4. Salut! Da, cam întârziat răspunsul, așa cum ai zis, ai început cu stângul, dar se poate ”regla” după tobă! Muzica poate fi făcută la nivel de hobby sau profesionist, acesta era ”tâlcul” hegelian! Nu era nici un fel de aroganță, ci doar curiozitate! Ai scris în anunț că ți-ai dori să te axezi pe compozițiile proprii, ori acest demers implică un oarecare nivel de pregătire. Sincer, mie mi se pare că și pentru a interpreta cover-uri, care să sune, trebuie să fii la un anumit nivel! Înțeleg că răspunsul tău se dorește mai degrabă o mustrare pentru aroganța de a te fi întrebat, fiindcă ”stângul” îmi spune că nu vrei să cântăm împreună! Eu de fapt asta îmi doream și fiind un tip modest, mă gândeam că acel nivel de ”compoziție” pe mine mă depășește, în principal fiind orientat pe cântatul compozițiilor altora! Mulțumesc pentru urări, multă baftă și voie bună!
  5. Salut! Mai este valabil anunțul? Mi-ar plăcea să încerc alături de voi...
  6. Salut! Care este nivelul tău la chitară și ce nivel ar trebui să aibă ceilalți componenți ai trupei? Care ar fi scopul, să ajungi să câștigi din vânzarea acestor piese?
  7. Sărut-mâna! Îmi place registrul pe care îl abordezi, în special blues și rock clasic. Sunt chitarist nivel intermediar și mi-aș dori o astfel de colaborare, însă precizez că nu am experiență scenică, studiez individual, sunt autodidact. E mult loc pentru perfecționare și consider aș putea să mă dezvolt alături de un muzician profesionist. Mai am un prieten chitarist, care ar putea să ne fie alături la bas, nu este însă obligatoriu. Dacă mai ești interesată, aștept mesajul tău. Bogdan
  8. Salut! Mi se pare interesantă propunerea ta și chiar m-am delectat cu fișierul audio pe care l-ai postat. Tu faci improvizațiile acelea sau este doar un exemplu de ceea ce ți-ai dori să cânți? Este genul de muzică pe care aș dori să o cânt și cred că prin efort comun și răbdare am putea cânta piese blues-rock, în genul celei postate de tine. Sunt chitarist nivel intermediar și mi-aș dori să mă dezvolt alături de un pasionat ca și mine. Dacă dorești să ne cunoaștem și dacă încă mai este valabil anunțul, nr. meu de telefon este 0749.037.460 (Bogdan). Am să fac câteva precizări: nu am experiență de trupă, sunt autodidact și doresc să învăț cât mai multe noțiuni teoretice și practice.
  9. Vând chitară clasică de concert SM 20 Regun: - fabricată în România, în anul 2014; - mărime 4/4, scala 650 mm; - corp din lemn masiv, faţa din cedru selecţionat, spatele şi eclisa din palisandru indian, gâtul din mahon, tastatura din abanos, prăguș și înălțător din os, mecanism de acordaj suflat cu aur. Chitara este impecabilă, nu a fost niciodată folosită! Preț: 1050 lei, ușor negociabil, predare personală în București, nu trimit în țară.
  10. Bună ziua, Sunt chitarist nivel intermediar, fără experiență în trupe sau evenimente, mi-aș dori înființarea unei formații pentru cover-uri, jazz, muzică de petrecere. Există însă câteva probleme: sala de repetiții, dispoziția de a repeta de cel puțin 2 ori pe săptămână pentru dezvoltarea repertoriului, o anumită structură morală și de comportament, respect și, nu în ultimul rând răbdarea pentru a găsi oameni asemănători și ambițioși pentru a face muzică de calitate. Aștept propuneri legate de rezolvarea acestor chestiuni, dacă suntem în asentiment! O zi minunată! Bogdan
  11. Bună ziua, Sunt chitarist nivel intermediar, fără experiență în trupe sau evenimente, mi-aș dori înființarea unei formații pentru cover-uri, jazz, muzică de petrecere. Există însă câteva probleme: sala de repetiții, dispoziția de a repeta de cel puțin 2 ori pe săptămână pentru dezvoltarea repertoriului, o anumită structură morală și de comportament, respect și, nu în ultimul rând răbdarea pentru a găsi oameni asemănători și ambițioși pentru a face muzică de calitate. Aștept propuneri legate de rezolvarea acestor chestiuni, dacă suntem în asentiment! O zi minunată! Bogdan
  12. Salut, Deocamdată nu. Mulţumesc.
  13. Salut! Vreau să cânt! Sunt chitarist, nivel intermediar şi doresc pentru stimularea artistică, petrecerea frumoasă a timpului liber, realizarea unui proiect muzical, iniţierea unui grup de prieteni cu preocupări comune muzicale, care să pornească de la sentimente şi trăiri umane, artistice, lipsite de mercantilism şi orgolii bolnave, de la simpla plăcere a exprimării prin muzică, către un proiect care să dea sens muncii şi studiului în comun. Nimic nu este interzis, totul este posibil dacă există caracter, voinţă, determinare şi pasiune. Vă aştept cu propuneri, gânduri şi dorinţe: 0749.037.460 Şi eu sunt pasionat de Chuck Berry, Beattles, Beach Boys, Dire Strets, Santana, Stevie Ray Vaughan. Sunt amator ca şi tine, nu am cântat în formaţii.
  14. Mamăăă! Am impresia că aici sunt numai vedete, numai meseriaşi de 5 *, nu ştiu ce se întâmplă! Sau toţi vor numai bani, nimeni nu mai cântă din plăcere şi pasiune?! Rămân încă la părerea că, în primul rând, trebuie să te pregăteşti plecând de la pasiune şi apoi intervine rutina care aduce şi restul! Provocarea o reprezintă posibilitatea de a interacţiona cu ceilalţi membri, de a te stimula pentru a deveni mai bun, de a te verifica şi a-ţi completa cunoştinţele de teorie muzicală şi de tehnică interpretativă! Dacă sunteţi interesaţi citiţi mai sus prima postare! Mulţumesc!
  15. Salut! Vreau să cânt! Sunt chitarist, nivel intermediar şi doresc pentru stimularea artistică, petrecerea frumoasă a timpului liber, realizarea unui proiect muzical, iniţierea unui grup de prieteni cu preocupări comune muzicale, care să pornească de la sentimente şi trăiri umane, artistice, lipsite de mercantilism şi orgolii bolnave, de la simpla plăcere a exprimării prin muzică, către un proiect care să dea sens muncii şi studiului în comun. Nimic nu este interzis, totul este posibil dacă există caracter, voinţă, determinare şi pasiune. Vă aştept cu propuneri, gânduri şi dorinţe: 0749.037.460
  16. Cât de avansat? Credeţi că prin seriozitate, susţinere, răbdare şi unitate se pot obţine rezultate notabil?. Eu unul nu sunt un chitarist avansat, dar cred că echipa se poate forma, plecând de undeva de mai jos, cu determinare şi dragoste pentru muzică. Cred că muzica înseamnă sentimente, iar mercantilul dăunează artei, în general. Am ajuns la stadiul de depresie, pentru că muzica nu poate fi făcută de unul singur, iar cel mai greu este să reuneşti echipa! Mi-aş dori, dar aproape că nu mai ştiu, visul pare atât de frumos şi din păcate, mereu te loveşti de oameni, interese, chestii dure şi urâte care întinează arta, strică mesajul, evidenţiază urâtul...Am şi timp, am şi dragoste de muzică, dar îmi doresc o echipă, nişte oameni de calitate, care vor să facă artă, vor prietenie, vor sentimente şi bucuria de a trăi, vor efort în comun şi abia după aceea,i bani şi mercantil. Când scriu aceste rânduri sunt trist pentru că, mi-am dat seama că oricât de mult ţi-ai dori, oricât de mult ai exersa, muzica înseamnă comuniune, înseamnă să împarţi trăiri, sentimente, bucurii şi tristeţi...o viaţă de Om! Dacă ceea ce am încercat să exprim în cele câteva cuvinte, triste, care acum când scriu, mă umplu de durere şi deznădejde, credeţi că ar putea să reprezinte un motiv suficient de bun pentru ca împreună să încercăm un proiect, o bucurie pentru sentimentele artistice din înlăuntrul nostru, o dragoste şi o satisfacţie pentru clipele frumoase ce ar putea fi petrecute împreună, pentru ideile şi realizăriele ce ar putea să se nască dintr-o prietenie adevărată, vă rog să mă acceptaţi şi să mă sunaţi la tel. 0749.037.460. Mulţumesc anticipat!
  17. Salut! Am citit anunţul vostru şi aş dori să ştiu ce fel de muzică preferaţi pentru alcătuirea repertoriului trupei. Pe de altă parte, sunt curios să ştiu care este nivelul de pregătire la care ar trebui să fie chitaristul căutat? Aştept mesajul vostru pe PM!
  18. Salut, Mă numesc Bogdan, locuiesc în Bucureşti, nu sunt muzician profesionist, de curând mi-am dobândit libertatea, în sensul în care nu mai depind de serviciu. Mi-ar plăcea să fiu implicat într-un proiect pentru cover-uri din repertoriul internaţional, muzică blues, rock, în special dar şi alte genuri. Nu am cântat în formaţii, nu am experienţă, am studiat acasă, în timpul liber. Îmi place muzica bună şi am răbdare pentru a studia, însă este clar că nu vom putea ieşi pe piaţă decât după o prealabilă formare/ rodare/ dezvoltare. Mă interesează oameni serioşi, pasionaţi, dornici de implicare pe termen lung. Pot studia tabulaturi, mă descurc şi cu notaţia clasică. În primul rând doresc ca această formaţie să cânte din plăcere, cu pasiune şi determinare, apoi să intervină mercantilul. Alte detalii la tel. 0749.037.460.
  19. Salut, Mă numesc Bogdan, locuiesc în Bucureşti, nu sunt muzician profesionist, de curând mi-am dobândit libertatea, în sensul în care nu mai depind de serviciu. Mi-ar plăcea să fiu implicat într-un proiect pentru cover-uri din repertoriul internaţional, muzică blues, rock, în special dar şi alte genuri. Nu am cântat în formaţii, nu am experienţă, am studiat acasă, în timpul liber. Îmi place muzica bună şi am răbdare pentru a studia, însă este clar că nu vom putea ieşi pe piaţă decât după o prealabilă formare/ rodare/ dezvoltare. Mă interesează oameni serioşi, pasionaţi, dornici de implicare pe termen lung. Pot studia tabulaturi, mă descurc şi cu notaţia clasică. În primul rând doresc ca această formaţie să cânte din plăcere, cu pasiune şi determinare, apoi să intervină mercantilul. Alte detalii la tel. 0749.037.460. Email:bogdan_b25@yahoo.com
  20. Salut, În cazul în care seriozitatea şi perseverenţa unui chitarist de nivel începător-mediu, cu posibilităţi şi dorinţă de dezvoltare, captează interesul unui band de cover-uri în formare, aş dori să mă alătur acestui proiect. Tel. 0749.037.460 Email bogdan_b25@yahoo.com
  21. Salut, Mă numesc Bogdan, locuiesc în Bucureşti, nu sunt muzician profesionist, de curând mi-am dobândit libertatea, în sensul în care nu mai depind de serviciu. Mi-ar plăcea să fiu implicat într-un proiect pentru cover-uri din repertoriul internaţional, muzică blues, rock, în special dar şi alte genuri. Nu am cântat în formaţii, nu am experienţă, am studiat acasă, în timpul liber. Îmi place muzica bună şi am răbdare pentru a studia, însă este clar că nu vom putea ieşi pe piaţă decât după o prealabilă formare/ rodare/ dezvoltare. Mă interesează oameni serioşi, pasionaţi, dornici de implicare pe termen lung. Pot studia tabulaturi, mă descurc şi cu notaţia clasică. În primul rând doresc ca această formaţie să cânte din plăcere, cu pasiune şi determinare, apoi să intervină mercantilul. Alte detalii la tel. 0749.037.460.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.