www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

bogdanf

Newcomers
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

2 Neutral

About bogdanf

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  bucuresti

Other Information

 • Gear
  fender stratocaster classic 60
  ibanez aw400
  vox vt80
  dunlop crybaby gcb95

Recent Profile Visitors

1862 profile views
 1. Yo! Still searching? 😃😃😃
 2. Am atasat aici si niste poze mai reusite.
 3. Procesorul este in stare buna si vine la pachet cu alimentator, cablu usb si husa Thomann (pe care am achizitionat-o separat).A fost utilizat mai mult la repetitii si in cateva live-uri.Doresc sa-l vand pentru un upgrade. Predare personala in Bucuresti, zona Timpuri Noi sau livrare in tara prin curier. (Pretul este usor negociabil)Va astept la telefon pt mai multe detalii.O zi buna!
 4. Bună seara! Mai este valabil anunțul? Mulțumesc!
 5. Salut! Sunt Bogdan, chitarist (strat guy), 23 ani si caut coverband sau trupe cu compozitii proprii, in Bucuresti. Mentionez ca am si ceva experienta cu trupe de coveruri, sunt licentiat la UNMB, sunt punctual si dornic sa ma integrez si dezvolt intr-un band cu oameni tineri. Cei interesati ma pot gasi pe chat sau la tel: 0755536747 O zi faina!
 6. Licentiat al Univ. Nationala de Muzica Bucuresti, Facultatea de Interpretare- Chitara clasica, ofer meditatii chitara (clasica, acustica, electrica). Mentionez ca am experienta si cu copii mai mici de clasa a5-a, (absolvind de asemenea si Modulul Psihopedagogic in cadrul universitatii) dar si cu elevi mai maturi. Lectiile se desfasoara la domiciliul elevului. Va astept pe chat pentru mai multe detalii sau la tel: 0755536747.O zi buna!
 7. Vând chitară clasică (molid) de luthierul Andrei Oprișan in anul 2014, primul proprietar, achiziționată în același an. Chitara vine cu soft case-ul Thomann din poză.Se poate proba in București, zona Timpuri Noi. Preț ușor negociabil.Pentru mai multe detalii sunati la nr. 0755536747O zi bună!
 8. Salut. Sunt chitarist, 22 ani, Bucuresti, caut trupa de coveruri/ compozitii incepand cu luna mai. Pentru detalii ne auzim pe chat/ la telefon. O zi buna!
 9. Se cauta tobosar pt un proiect bazat pe compozitii neo soul, funk/jazz in Bucuresti.
 10. Update: am gasit tobosar, astept un basist entuziasmat de un proiect unic.
 11. Salut. Chitarist, 22 de ani,in Bucuresti, caut colegi cu care sa punem bazele unui proiect muzical cat mai indraznet cu influente fusion, funk, rock, blues, jazz, reggae, electro, rap (why not). Astept propuneri de la orice fel de instrumentisti si vocalisti (cu versuri proprii),(sau dj/producer) dornici de face ceva de suflet, cu care sa ne putem mandri si afirma pe scena. Eu sunt student la UNMB, chitara si as dori ca trupetii sa aiba minimul de cunostinte muzicale, disponibilitate si dorinta de a iesi din bula coverurilor dar nici nu am intentia de a ne scufunda in adancurile undergroundului:)). Facem ceva frumos? Astept propuneri si idei. O zi faina!
 12. Salut. Chitarist, 22 de ani,in Bucuresti, caut colegi cu care sa punem bazele unui proiect muzical cat mai indraznet cu influente fusion, funk, rock, blues, jazz, electro, rap (why not). Astept propuneri de la orice fel de instrumentisti si vocalisti (cu versuri proprii),(sau dj/producer) dornici de face ceva de suflet, cu care sa ne putem mandri si afirma pe scena. Eu sunt student la UNMB, chitara si as dori ca trupetii sa aiba minimul de cunostinte muzicale, disponibilitate si dorinta de a iesi din bula coverurilor dar nici nu am intentia de a ne scufunda in adancurile undergroundului:)). Facem ceva frumos? Astept propuneri si idei. O zi faina!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.